MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

LD Systems ICOA hangsugárzó sorozat

Az LD Systems GT sorozat kifutó modelljeinek helyét az új ICOA sorozat veszi át. A szélessávú hangsugárzók kiemelkedően jó hangzást biztosítanak a mély frekvenciákon is. A koaxiális kialakítás, forgatható BEM-optimalizált CD tölcsér és precízen kalibrált DynX DSP presetek révén a hangsugárzók kivételesen sokoldalúak, remek választás lehet zenészek, zenekarok, előadók számára. A BT változatok Bluetooth kapcsolaton keresztül vezeték nélküli átvitelt biztosítanak – ideális telefonról vagy tabletről történő tartalom lejátszáshoz. Az ütésálló hangszórórácsnak és az 55°-os dönthetőségnek köszönhetően a hangsugárzók kiválóan megfelelnek monitor hangfalként is. Függőlegesen felállítva a kettős állványhüvely 0°-os és 5°-os döntést kínál, amellyel a hely akusztikai körülményeihez igazíthatjuk a rendszert.

LD Systems ICOA 15 A BT – 15”-os aktív koaxiális PA hangsugárzó Bluetooth kapcsolattal

• Kiváló mindenes szélessávú, szatellit és monitor alkalmazásokhoz
• 128 dB maximális hangnyomás, 1200 W csúcsteljesítmény
• Álló és fekvő használat, köszönhetően a koaxiális kialakításnak és a forgatható BEM-optimalizált CD tölcsérnek (szabadalmaztatott)
• Tölcséres mélysugárzó
• DynX DSP 4 presettel, 3-sávos EQ-val és delay funkcióval
• 2 vonal/mikrofon bemeneti csatorna külön gain szabályzóval, valamint monó mix kimenet, Bluetooth kapcsolat a BT modelleknél
• 36 mm-es dupla állványhüvely 0° és 5°-os dőléssel, 55°-os monitor szög stabil elhelyezéssel
• Ütésálló hangszórórács a hangszóró védelmére
• 4 alumínium fogantyú ergonomikus gumírozott felülettel
• Bőséges opcionális tartozék kínálat beépítéshez és szállításhoz

A szélessávú hangsugárzó kiemelkedően jó hangzást biztosít a mély frekvenciákon is. Az LD Systems ICOA 15 A BT kiváló mindenes, amely kategóriájában páratlan szolgáltatásokat nyújt. Koaxiális kialakítása, forgatható BEM-optimalizált CD tölcsére és precízen kalibrált DynX DSP presetjei révén a 15”-os hangsugárzó kivételesen sokoldalú.

A tölcséres mélysugárzó remek mélyhang visszaadása az LD ICOA 15 A BT hangsugárzót ideális választássá teszi zenészek, zenekarok, előadók és tánciskolák számára. A DJ-k mélynyomó alkalmazása nélkül játszhatják szettjeiket. Álló helyzetben kiválóan helytáll szatellit hangsugárzóként, vízszintesen függesztett rendszerként, vagy lábmonitorként funkcionál. A jó hatásfokú D-osztályú erősítők 128 dB-es hangnyomást és 300 W RMS teljesítményt biztosítanak.

Az LD Systems DynX DSP technológiájának alkalmazásával a hangsugárzó tökéletes megszólalást, hangtisztaságot és teljesítményt nyújt minden körülmények között. A négy presetnek, a 3-sávos EQ-nak és a delay funkciónak köszönhetően a hangzás optimálisan beállítható a helyiség adottságainak megfelelően. A külön gain szabályzóval ellátott két vonal/mikrofon bemeneti csatorna és a monó mix kimenet számtalan hangforrás csatlakozását teszi lehetővé. A BT változat Bluetooth kapcsolaton keresztül vezeték nélküli átvitelt biztosít – ideális telefonról vagy tabletről történő tartalom lejátszáshoz.
Az ütésálló hangszórórácsnak és az 55°-os dönthetőségnek köszönhetően az LD ICOA 15 A BT kiválóan megfelel monitor hangfalként. Függőlegesen felállítva a kettős állványhüvely 0°-os és 5°-os döntést kínál, amellyel a hely akusztikai körülményeihez igazíthatjuk a rendszert.

Az opcionálisan megvásárolható praktikus kiegészítők egész sora áll rendelkezésre a beépítéshez és szállításhoz. A négy, ergonomikus kialakítású gumírozott alumínium fül kényelmes fogást tesz lehetővé a szállítás során.

Bővebb információ a teljes sorozatról és vásárlás ITT!


 

2020. február 16. 13:24

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA