MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

LD Systems DQOR installációs hangsugárzó család

Az LD Systems DQOR sorozatának 3”-5”-8”-os kétutas passzív installációs hangsugárzói elegáns, dinamikus megjelenésükkel, fekete vagy fehér színükkel harmonikusan illeszkednek a környezetbe kültéren és beltéren egyaránt. Az ügyes slide-and-lock rögzítésnek és a rejtett csatlakozóknak hála nincsenek csúnya kábelek. Hogy az esztétikus külső hosszútávon is megmaradjon, a hangszórórács korróziónak ellenálló alumíniumból készült.

A remek hangzás hosszabb időtöltésre ösztönzi a vásárlókat és vendégeket. Széles sugárzási szögüknek és kiegyenlített megszólalásuknak köszönhetően a DQOR hangsugárzók hívogató környezetet biztosítanak.

Nincsenek korlátozások: a 27°-os függőleges és 45°-os vízszintes forgatási lehetőség révén a DQOR hangsugárzók sokoldalú elhelyezést tesznek lehetővé.

A DQOR hangsugárzók több elemből álló rendszerben, hosszú kábelezéssel is használhatók. A DQOR 3T, DQOR 5T és DQOR 8T modellek többféle teljesítmény kivezetéses transzformátorral vannak szerelve a teljesítményveszteség csökkentése érdekében. A kívánt hangerőnek megfelelően lehet zenét és hirdetményt lejátszani: mindegyik hangsugárzó teljesítménye szabályozható a megfelelő trafó kivezetés használatával. Emellett a trafós változatok is meghajthatók a hagyományos alacsony impedanciás erősítő kimenetekről. 16 ohmos impedanciájuk lehetővé teszi akár nyolc darab DQOR hangsugárzó párhuzamos bekötését 2 ohmos terheléssel. A DQOR sorozatú hangsugárzók kiváló hangminőséget nyújtanak és remek atmoszférát teremtenek, jó hangulatot biztosítanak a vásárlóknak és vendégeknek akár üzletben, szálloda hallban vagy vízparti bárban.

A hangsugárzók fali rögzítőeleméhez az időjárás viszontagságaitól védő, két darabból álló gumiborítás vásárolható (LS-LDDQORWMC). Az egyik a rögzítőelem, a másik a csatlakozók védelmét szolgálja.

Bővebb információ a teljes szériáról!


2021. május 16. 16:50

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA