MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Konferencia a Kárpát-medencei zeneipar fejlődéséért

Előadások és koncertek az A38 Hajó fedélzetén.Nagyobb zeneipari tudás, frissülő kapcsolatrendszer, több fellépés a Kárpát-medencei régióban, közös projekteken dolgozó felvidéki és erdélyi promoterek, magyarországi és Kárpát-medencei zenekar-képviselet kialakítása – ennek a lehetőségét kínálja a 2022. június 8-9-én az A38 Hajó fedélzetén, a Hajógyár szervezésében megrendezésre kerülő első Kárpát-medencei Zeneipari Találkozó.

A kétnapos, magyarországi és határon túli zeneipari szakemberek számára szervezett esemény legfőbb célja, hogy összekösse a külhoni magyarlakta térségekben és Magyarországon dolgozó klub- és fesztiváltulajdonosokat, zenei rendezvényszervezőket, a szcéna szereplőit és alkotóit, továbbá az, hogy bemutassa a magyar könnyűzenét támogató állami támogatási rendszert. 

A Hajógyár munkatársai külön figyelmet fordítottak arra, hogy a tudásszerzés lehetőségén túl minél több új szakmai kapcsolat szülessen, a programot is ennek megfelelően állították össze.

A résztvevők olyan sokéves hazai és vagy nemzetközi zeneipari tapasztalattal és szakmai hálózattal rendelkező szakemberek előadásait hallgathatják meg, mint Lőkös Csaba vagy Horváth Máté.

A teljes program az alábbi Facebook-eseményben érhető el:
https://www.facebook.com/events/418361370116438/
A konferencián való részvétel ingyenes, de limitált és regisztrációhoz kötött.

A szakmai programok után olyan feltörekvő, vagy már befutott külhoni zenekarok koncertjeit hallhatja a közönség, mint a Sin Seekas, a Vekt, a Musspell, vagy éppen a Koszika & The HotShots. Az esti program regisztráció nélkül, ingyenesen látogathatóak.


2022. május 31. 16:33

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA