MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Kompakt Line-Array rendszer

A MAILA® név nem egyszerűen egy terméket rejt, hanem egy sokszínűségben és rugalmasságban új mércét felállító hangrendszert. Közvetlenül a földön, állványon vagy akár függesztve is villámgyorsan üzembe helyezhető.  A kisebb, zenés eseményeken keresztül a konferenciákon át egészen az 1000 fős fesztiválokig, egyetlen rendszerben egyesül minden technikai és zenei elvárás. Vékony, kábelmentes tervezésének köszönhetően pedig színházakba, kulturális eseményekhez is tökéletes választás.

Easysplay® Mechanizmus
Minden MAILA® SAT hangsugárzó hátoldalán egy forgatható fogantyú található, amely úttörő innovációt rejt: a szabadalmaztatott Easysplay® mechanizmuson keresztül a felhasználók egy szempillantás alatt, 0°-tól 8°-ig állíthatják be a kívánt lesugárzási szöget.

MAILA EASYMOUNT+®
Az EasyMount+® a MAILA dedikált függesztő rendszere, amely biztosítja a gyorsabb és biztonságosabb munkavégzést. Innovatív kialakítása a problémamentes és pontos beállítást biztosítja, szerszámhasználat nélkül.

SMARTLINK+® kapcsolat
A gyors és problémamentes használat érdekében MAILA SAT hangsugárzó fürtjei az LD Systems SmartLink+® rendszerrel lettek felszerelve, kábelmentes kapcsolatot biztosítva a szubbasszus és az oszlop sugárzó elemei között. A passzív MAILA elemek audiojelét és tápellátását a robusztus alumínium sínek biztosítják. Ezen kívül a SmartLink+® lehetővé teszi a telepített szatelitek észlelését automatikus vagy kézi DSP-feldolgozáshoz.

D.P. Music Kft.
+36 23 886 980
H-2040-Budaörs, Gyár u.2.


2024. április 1. 07:53

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA