MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Könnyed, kristálytiszta beszélgetések – modern kiadásban

Sokak számára okoz nehézséget, ha zajos környezetben, például egy zsúfolt étteremben vagy egy forgalmas utcán kell megérteniük, amit partnerük mond beszélgetés közben. A Conversation Clear Plus korszerű, beszédérthetőséget javító technológiájának köszönhetően minden egyes találkozásnál a beszélgetésé lehet a főszerep. Ez az intelligens, intuitív funkciókkal felvértezett, stílusos fülhallgató új mércét állít a beszédértést javító, konzumer hordozható eszközök terén.

Könnyedén érthető beszélgetések – zajos környezetben is

A Sonova kifinomult chip-technológiájának és a Sennheiser Automatic Scene Detection funkciójának köszönhetően – amely a felhasználó környezetének zajszintjét elemezve a beszédértés javításának mértékét a környezetéhez igazítja – a beszélgetések és telefonhívások sokkal jobb minőségben bonyolíthatók.

Legyen szó személyesen vagy telefonon folytatott beszélgetésekről, a kompakt és modern megjelenésű fülhallgatóba épített Automatic Scene Detection funkció kihívásokkal teli környezetben is tökéletes beszédérthetőségről gondoskodik. A Conversation Clear Plus az aktív zajkioltás (ANC) funkció használatával a zavaró háttérzajok kiiktatásán keresztül bármely mértékű háttérzaj esetén javítja a beszédérthetőséget.

A Conversation Clear Plus használatakor megválaszthatod, hogy milyen mértékben szeretnéd hallani a háttérzajt. Az ANC funkció kiiktatja a zavaró zajokat, míg az Ambient Awareness (környezeti hangok érzékelése) üzemmód lehetővé teszi, hogy szükség szerint jobban kapcsolatban maradj környezeteddel.

„A Sennheiser Conversation Clear Plus rugalmasan igazodik ügyfeleink mozgalmasabb életviteléhez, lehetővé téve számukra, hogy könnyedén vehessenek részt a beszélgetésekben, bárhol is kerüljön azokra sor” – mondta Daniel Holenstein, a Sennheiser vezető termékmenedzsere. „Egy független tanulmány kimutatta, hogy a termék használatával a felhasználók 95%-a tapasztalta a beszédérthetőség jelentős javulását zajos környezetben.” *

Egyszerű használatbavétel és kezelés

A kísérőalkalmazás által kínált részletes útmutatásnak köszönhetően a Conversation Clear Plus használata egyszerű. A fülhallgatót a Conversation Clear Plus alkalmazással használva a hangzás intuitív módon és zökkenőmentesen az egyedi igényekhez igazítható.

A hangzásélmény személyre szabását dedikált beállítások segítik, három különböző hallgatási forgatókönyvhöz igazodva: „Relax” (a környező zaj kizárásának mértéke személyre szabható), „Kommunikáció” és „Streaming” (utóbbi kettő esetén a beállítások módosítása automatikusan történik, a legtökéletesebb beszédértés és a leghatékonyabb tartalom-streamelés jegyében).

A true wireless technológiával a csatlakoztatás gyerekjáték, így a fülhallgató bármely Bluetooth-kompatibilis eszközzel gyorsan és zökkenőmentesen párosítható. Az ergonomikus kialakítású, rendkívül kényelmesen viselhető Conversation Clear Plus fülhallgató kiemelkedő, kilenc órás akku-élettartammal rendelkezik, így bármikor feltöltve várja, hogy használatba vedd. Az újratöltést útközben is megkönnyítő töltőtok további 27 óra használati időt biztosít.

Bővebb információ...


2023. szeptember 25. 09:59

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA