MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Kitűnő hangzás, hozzád igazítva: az új True Wireless CX 400BT

A szabályok azért vannak, hogy megszegjük őket: az új CX 400BT True Wirelessalakjában a Sennheiser újraírta a true wireless hangzás szabályait, mivel egy új, izgalmas megjelenésű mindennapi fülhallgatót ruházott fel csúcsminőségű hangtechnikájával. Az intuitív, személyre szabható kezelőszerveknek, az egésznapos kényelemnek és a 7 órányi akku-élettartamnak köszönhetően (ami a tartozék töltőtok használatával 20 órára növelhető), ez a fülhallgató ideális, kompromisszumoktól mentes választás a nagyszerű hangzás szerelmesei számára.

„A CX 400BT True Wireless-nek köszönhetően hihetetlenül könnyen elérhetővé vált számodra a lenyűgöző hangzás élménye” – mondta Frank Foppe, a Sennheiser termékmenedzsere. „Először prémium minőségű true wireless termékeinkkel állítottunk új mércét a hangminőség terén, mivel csúcskategóriás hangtechnikával gazdagítottuk a true wireless termékek piacát. Most azért vagyunk izgatottak, mert ezt a „hangzás mindenek felett” elgondolást egy mindennapi true wireless fülhallgató esetében is sikerült megvalósítanunk. Úgy gondoljuk, hogy a kábelek elhagyásával nem szükséges a hangminőséggel kapcsolatos elvárásainkat is feladnunk – és a CX 400BT True Wireless fülhallgatónak köszönhetően többé nem is kell.”

Lenyűgöző teljesítményét a CX 400BT True Wireless a Sennheiser 7 mm-es, dinamikus hangszórójának köszönheti, melyet az idén korábban bevezetett, híres MOMENTUM True Wireless 2 fülhallgatónál már megismerhettünk. Ez a Sennheiser prémiumkategóriás true wireless fülhallgatóihoz kifejlesztett akusztikus rendszer hifi minőségű sztereó hangzást kínál, mély basszussal, valamint természetes közép- és részletgazdag magas-tartománnyal. A Sennheiser Smart Control alkalmazás és ezen keresztül a beépített EQ használatával a hangzásélmény a felhasználó egyedi igényeihez igazítható. A különféle kodekek (pl. SBC, AAC és aptX) támogatásának köszönhetően mind iOS, mind Android mobileszközökön kivételes hangminőség érhető el.

Intuitív és könnyed kezelhetőség

CX 400BT True Wireless fülhallgatót azok számára tervezték, akik mozgalmas életet élnek. A fülrészeken található, személyre szabható, érintésre működő kezelőszerveknek köszönhetően a szórakoztatás, az informálódás és a kapcsolattartás egyszerű és magától értetődő. Meghatározhatod, hogyan szeretnéd kezelni a lejátszást és a telefonhívásokat, valamint a hangasszisztens (pl. Google Assistant vagy Siri) funkciót.

Ha az intelligens asszisztensek használatával telefonálsz, a fülrészekbe épített mikrofonok segítségével a külső zaj minimálisra csökken, és a beszélgetés természetes, kristálytiszta hangzás mellett folytatható. A CX 400BT True Wireless fülhallgató kompatibilis a Bluetooth 5.1 technológiával, ami megbízható kapcsolatot biztosít. A Smart Control alkalmazással pedig a Bluetooth kapcsolatok könnyedén kezelhetők.

Egésznapos szórakozás, tökéletes kényelem mellett

7 órányi akku-élettartamának köszönhetően (ami a tartozék töltőtok használatával 20 órára növelhető) a CX 400BT True Wireless naphosszat gondoskodik a szórakoztatásodról – és ehhez egésznapos kényelem társul.

Stílusos, minimalista és tökéletesen kiegyensúlyozott – a fekete vagy fehér színben kapható fülhallgatót naphosszat kényelmesen viselheted, és masszív konstrukciójának köszönhetően bárhová magaddal viheted. A négyféle méretben mellékelt füldugók tökéletes illeszkedésről gondoskodnak, így a fülrészek biztosan a helyükön maradnak, miközben a külső zaj is hatékonyan csillapításra kerül.

A CX 400BT True Wireless fekete színben már elérhető webshopunkban, 69 900 Ft ajánlott fogyasztói áron.

Kapcsolódó termékek


2020. szeptember 10. 15:32

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA