MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

KATANA-ARTIST MKII GITÁRERŐSÍTŐ

A Katana sorozat csúcsmodellje, új generációs funkciókkal és rugalmassággal. A BOSS örömmel mutatja be a Katana-Artist MkII-t, a népszerű Katana gitárerősítő-sorozat prémium modelljét. 2019. októberben mutatta be a BOSS a Katana MkII sorozatot, amely rengeteg pozitív visszajelzést kapott a világ minden tájáról. Most a csúcsmodell, 100 W-os Katana-Artist kombó is új szintre lép, még több hangszín-variációval, kibővült effektválasztékkal és más alapvető újításokkal. Rendelkezik továbbá néhány, kizárólag a Katana-Artist MkII-re jellemző hardver-tulajdonsággal is, köztük a Contour vezérlés, Solo Boost, Dual Amp vezérlés stb. 

A Katana-Artist MkII egy tökéletes színpadi erősítő, megújult hangzással és prémium funkciókkal a profi zenészek számára. Az erősítő erőteljes hangjának egyik kulcsfontosságú eleme a BOSS által kifejlesztett 12”-os, 100 W-os Waza hangszóró, amely a ’60-as évekből ismert 25 W-os brit stack hangszóró jellegzetes „brown” hangzását kelti életre.

A Katana-Artist MkII-ben mind az öt erősítőkarakterhez megújult variációk kapcsolódnak, így összesen tíz különböző hangzás közül lehet választani. Öt egyszerre használható effektkategória elérhető el az előző generáció három kategóriájához képest. A Mac és Windows rendszerekhez is használható BOSS Tone Studio szerkesztővel a felhasználók még mélyebbre áshatnak a hangszínek létrehozásához, több mint 60 effekttípus, beállítások mentése/betöltése stb.

A Katana-Artist MkII előlapján található egyedi vezérlőkkel nagy precizitással állítható be a kívánt hangzás. A háromállású Contour kapcsolóval az erősítő alaphangzása állítható be, miközben a három kiválasztható Global EQ beállítással (a BOSS Tone Studio-n keresztül) finomhangolható az átfogó hangzás a különböző gitárokhoz és stílusokhoz. Elérhető továbbá egy Solo Boost funkció is, amely gyorsan beállítható az előlapon található dedikált potméterrel.

A bővítést támogató funkcióknak köszönhetően egyszerűen használható együtt két Katana-Artist MkII. Például a két erősítő független beállításokra konfigurálható, majd egyetlen GA-FC lábvezérlő használatával keverhető össze a tiszta és effektezett hang, végezhető száraz/effektezett beállítás stb. De használható az egyik erősítő master-ként a másikat pedig slave-ként is, így a két erősítő beépített, sztereó-kompatibilis effektjeinek - pl. chorus, reverb, delay - hatása összeadódik, nagy kiterjedésű, lenyűgöző hangzások létrehozásához.

A Katana-Artist MkII tulajdonságai között találunk még nyolc Tone Setting memóriát a hangszínbeállítások tárolásához, egy végfokbemenetet modellező effektek és előfokok számára, egy effekt-loop-ot, MIDI csatlakozót, USB-n keresztül történő sztereó felvételkészítési funkciót stb.

A Katana-Artist MKII gitárerősítő használatával kapcsolatos további információkat a www.boss.info/hu oldalon talál.

---------

A BOSS-ról
A BOSS a Roland Corporation egyik részlege. Története során a BOSS név legendás státuszt vívott ki magának a gitárosok körében és számos piacvezető terméket tudhat magáénak, beleértve kompaktpedálokat, effektprocesszorokat, digitális felvevőket, ritmusgépeket, metronómokat stb. További információkért, látogassa meg a http://www.boss.info weboldalt vagy a legközelebbi BOSS márkakereskedőt.


2020. január 21. 08:31

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA