MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

KabinLáz - Az utolsó

2021. július 4-én debütált, de már a YouTube-on is látható a lendületes rock/metalt játszó, püspökladányi KabinLáz zenekar legújabb videoklipje. Az utolsó című dal a 2021-ben megjelent ’Kihajolni veszélyes’ című EP-jük zárótétele.

A csapat így foglalta össze a klippel kapcsolatos mondanivalóját:

"Már régóta szerettünk volna erre a dalra vizuális képanyagot is, hisz ez teljesen már, mint bármi, ami eddig kikerült a kezeink közül.
A klipben ugyanúgy Tibi (Hajdu Tibor dobos) felesége, Hajdu-Krémer Nóra Lili szerepel, aki az  EP-re is feljátszotta a hegedű témákat.
Ki kell emelni a videót megalkotó Kecskeméti Ákost is, aki a Húsevő mintát, a Kihajolni veszélyes EP borítóját és már megannyi szuper dolgot csinált nekünk. Ákos bár körösladányi születésű, de Sopronból utazott le ezért és a Mindenen Keresztül zenekar videoklipjéért. Ide tartozik, hogy a klip zenekaros részei Körösladányban készültek a Bojti Tanyán, amiért ezer hála és köszönet a Bojti fivéreknek.

Ezzel a videoval szeretnénk lezárni a 'Kihajolni veszélyes' lemez körüli munkálatokat és jelezni, hogy már nekiálltunk a harmadik KabinLáz nagylemez megírásának."

A Kihajolni veszélyes EP-t beszerezhetitek a csapattól, az alábbi linkeken meg tudjátok hallgatni:
Spotify: https://spoti.fi/37RTza0
Deezer: https://bit.ly/31fLycp
iTunes: https://apple.co/37ITEwF
Google Play: https://bit.ly/2RNNiqe


2021. július 6. 18:16

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA