MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

K-array webináriumok RAIL és AZIMUT témakörben

A következő héten két termékcsaládot is jobban megismerhetünk a K-array webináriumain. Az előadások célja, hogy a K-array oktatási képzései könnyen elérhetővé váljanak az érdeklődők számára, inygenes élő prezentációk segítségével. 

Az egyedi audio megoldások közül a hang- és világítástechnológiát ötvöző RAIL és a legdiszkrétebb és egyben legelegánsabb AZIMUT hangrendszer kerül bemutatásra a következő két előadáson.

Ha a gyorsan változó és túltelített telepítés világában szeretnél kitűnni, akkor érdemes olyan rendszert választani, amely minimalizálja az egy helyiségbe telepítendő tech eszközök számát. Fedezd fel, hogy a KSCAPE, a K-array vadonatúj divíziója hogyan ötvözi a kiváló minőségű világítást az innovatív hanggal, és hogyan növelheted a telepített hang esztétikai és funkcionális minőségét.

A RAIL termékekről szóló webináriumra (március 31.), angol nyelven itt regisztrálhatsz: https://www.k-array.com/en/lnd/rail-webinar

A K-array AZIMUT rendszere gyakorlatilag láthatatlan, diszkrét és kifejezetten elegáns megoldás, amely a legkülönlegesebb helyszínek speciális igényeinek is megfelel. Az AZIMUT komplett, nagy teljesítményű audio megoldás miniatűr kivitelben, ezáltal minden tervező és kivitelező álma, hiszen nem veszélyezteti az egyes építészeti projektek esztétikáját.

Az AZIMUT termékekről szóló webináriumra (április 2.), angol nyelven itt regisztrálhatsz: https://www.k-array.com/en/lnd/azimut-webinar

Kapcsolódó bejegyzések


2020. március 27. 15:48

Minden jog fenntartva. 2020 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA