MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

JU-06A

Mindent, amit szeretsz a vintage JUNO—szintikben, most egyben megkaphatod. Sokak számára a vintage Roland JUNO szintetizátorok testesítik meg a ’80-as évek hangzását. Egyre népszerűbbek és keresettebbek a használt hangszerek piacán - ott szerepelnek sok billentyűs vágyai között vagy éppen sajnálattal gondolnak vissza arra a napra, amikor eladták. A JU-06A-val a JUNO-60 és a JUNO-106 hangzását, megjelenését és tulajdonságait kapod meg egy megbízható, modern hangszer formájában, amelyet bárhová magaddal vihetsz.

Te tudod, hogy hová tartasz.
A JU-06A egy kompakt, megbízható és kényelmes hangszer a hosszú stúdiómunkákhoz vagy fontos élő fellépésekhez. Elemekkel is működik, rendelkezik beépített hangszórókkal, így minden pillanatban készen áll a bevetésre. Az erős fémpanelek és fémszárral ellátott tolópotméterek a precíz működés mellet jól bírják a szállításból adódó igénybevételt akkor is, ha ez a mindennapjaid része. Megjelenésében pedig azt az autentikus vintage stílust hordozza, melyet mindannyian jól ismerünk és szeretünk.

Két klasszikus JUNO egy hangszerben.
A JU-06A szintetizátor a JUNO-60 és JUNO-106 legjavát tartalmazza. Megtalálható benne a 106-os folyamatos felüláteresztő szűrője, a 60-as burkológörbéjével vezérelhető impulzusszélesség-modulációja és mindkét hangszer egyedi szűrőviselkedése, amely közvetlenül az előlapról kapcsolható. Hangja megkülönböztethetetlen vintage elődeitől, és ez igaz a szabályzók forgatása közben vagy extrém beállítások használata esetén is. És természetesen egyetlen vintage JUNO sem lehet teljes a legendás chorus effekt örvénylő hangja nélkül. Ez szintén tökéletes hitelességgel, még a szerethető (szerencsére szabályozható) zaját is reprodukálva szólal meg a hangszeren.

Arpeggio, akkordmemória és step-szekvenszer.
Ha ragaszkodsz az eredeti JUNO-106 kiváló szűrőjéhez, hiányozhat a JUNO-60 kreatív arpeggio funkciója. A JU-06A rendelkezik mindkettővel — az akkordmemóriáról és a beépített szekvenszerről már nem is beszélve. Az akkordmemóriával létrehozott dallamszekvenciák hihetetlenül telt, polifonikus frázisokat hoznak létre, amely szinte elképzelhetetlen egy olyan hangszerrel, amely egyébként egy hátizsákban is elfér.

MIDI, USB és külső órajelbemenet
Az USB audió/MIDI jelek kezelésével és a teljes méretű MIDI aljzatokon keresztül szinte minden külső készülék megszólaltatható és szinkronizálható. Egy órajelbemenet is rendelkezésre áll, ha a JU-06A-t vintage analóg hangszerekhez vagy modern Eurorack rendszerekhez szeretnéd szinkronizálni. Ez nem csak kényelmes, de a belső szekvenszer külső órajellel történő meghajtása váratlan zenei frázisokat, ritmusvariációkat és más kellemes meglepetéseket eredményezhet.

Billentyűzet és más kiegészítők hozzáadása
Kompakt méretének köszönhetően a JU-06A szinte bárhol elfér, és könnyen vezérelhető egy Master-billentyűzettel vagy DAW szoftverrel. Egy DK-01 Boutique dokkoló hozzáadásával a kifinomult megjelenés mellett, három megdöntött pozíció teszi kényelmessé a szintetizátor használatát. A K-25m mini billentyűzettel kiegészítve pedig egy teljes értékű, hordozható hangszerhez juthatsz, amely egy csomó vezeték és más komplikációk nélkül enged szabad utat zenei fantáziádnak.

A JU-06A-val kapcsolatos további részletekért, látogassa meg a Roland.com/hu oldalt.

---------

A Roland Corporation
A Roland Corporation egyike a legjelentősebb elektronikus hangszerek gyártásával és kereskedelmével foglalkozó vállalatoknak. A billentyűs hangszerek mellett, gitáros termékek, elektronikus ütőhangszerek, digitális felvevők, erősítők, audioprocesszorok és multimédiás berendezések is szerepelnek termékpalettáján. A hangszerfejlesztés területén több mint 40 év tapasztalattal rendelkező Roland számos olyan újító zenei technológiával büszkélkedhet, amelyek mértékadó szerepet töltenek be a zeneiparban. További információkért, látogassa meg a http://www.roland.com/hu oldalt vagy keresse fel az Önhöz legközelebbi Roland márkakereskedőt.


2020. április 28. 09:36

Minden jog fenntartva. 2020 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA