MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Itt a Yamaha új digitális keverőpultja, a DM3

Megjelent a Yamaha legújabb digitális keverőpult családja, a DM3 széria, amely újraértelmezi a kompakt digitális keverőpultok világát.

Az új DM3 mindössze 6,5 kg, 32 cm széles, és 45 cm mély. A szérián belül két modell érhető el, a DM3 standard, és a DM3, utóbbi Dante protokoll képes.

A keverőpult 48kHz és 96kHz üzemre is képes, a fizikai kezelőfelületen pedig 8 darab motoros toló fadert és egy 9”-os érintőkijelzőt találunk. A Yamaha új pultja 16 db fizikai analóg bemenetet kínál, a Dante-s verzió pedig ugyanennyi Dante inputot képes kezelni.

A szoftverben elérhető a “free patch”, így ellentétben a TF szériával szabadon patch-elhetők a bemeneti források. A DM3-ban helyet kapott egy 18 in/out USB interfész is, így 18 csatorna rögzítésére és visszajátszására is alkalmas, illetve akár hangkártyaként is használhatjuk a pultot. Összesen 6db mix-bus, 2db mátrix bus, 1db stereo main bus, és 2db FX Engine található a pultban. Ezeken felül 6 db szabadon konfigurálható felhasználói gomb is rendelkezésre áll a pulton.

Amennyiben felkeltette érdeklődésed a Yamaha DM3 keverőpult, keress minket elérhetőségeinken, mert előzetes időpont egyeztetés után bemutatótermünkben akár ki is próbálhatod!

Bővebb információ...


 

2023. április 21. 04:23

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA