MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Itt a High End Systems új lámpája, a Talen

A High End Systems Talen ütős kinézetével nagyszerű megjelenést kölcsönöz minden show-nak! A lámpatest kicsi, így kiválóan elfér szinte bármilyen világítási pozícióban.

A Talen kiválóan használható effekt lámpaként klubokban, élőzenés helyszíneken, vagy akár tengerjáró hajókon is. Segítségével a felhasználók izgalmas vizuális élményt hozhatnak létre, köszönhetően a 120 mm átmérőjű és rendkívül szűk, 3°-os nyitásszögű lencsének. 

A lámpa 1400 Lumen fényerő kibocsátására képes a lámpatestbe épített 60W-os RGBW LED modulnak köszönhetően. A Talen végtelen elfordulási szöggel rendelkezik, valamint helyet kapott rajta egy csuklópánt (Talen Array), melynek segítségével több Talen fűzhető össze, így lógatva, még nagyobb szabadságot, még több felhasználási lehetőséget biztosít a felhasználónak. 

Ebben a lámpában is megtalálható az ETC Whisper Home technológia, ami garantálja, hogy a felhasználó utasítására a lámpatestek mindig az eredeti pozíciójukba álljanak vissza. A DMX és RDM lehetőség mellet az ETC Set Light alkalmazással is vezérelhető, konfigurálható mobiltelefonon keresztül.

Bővebb információért keress minket elérhetőségeinken! 


 

2022. május 26. 05:24

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA