MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Itt a BOSS új Acoustic Singer akusztikus gitárerősítő

Nagyteljesítményű színpadi erősítő csúcsminőségű hangzással, automatikus harmóniákkal, beépített effektekkel, looper-rel stb.

A BOSS bemutatja az új ACOUSTIC SINGER színpadi erősítő sorozatot, amely kifejezetten akusztikus gitárok és ének erősítéséhez készült. A meghatározó hangzás mellett ezek a kompakt erősítők rendelkeznek olyan tulajdonságokkal is, mint az Acoustic Resonance, Loop funkció, automatikus harmóniák és beépített effektek, így minden adott az akusztikus gitáron játszó zenészek vagy énekesek számára az inspirált élő előadásokhoz.

Az ACOUSTIC SINGER Pro és ACOUSTIC SINGER Live modelleket kifejezetten a profi színpadi előadásokhoz tervezték. Az új fejlesztésű kettős erősítő és egyedi hangszórók olyan átütő és dinamikus hangzást garantálnak, amely korábban elképzelhetetlen volt ebben az erősítő kategóriában. Az ACOUSTIC SINGER Pro erősítő 8 colos hangszóróval, dóm sugárzóval (tweeter) és 120W kimeneti teljesítménnyel rendelkezik, az ACOUSTIC SINGER Live pedig 6,5 colos hangszóróval, dóm sugárzóval (tweeter) és 60W kimeneti teljesítménnyel.

Az ACOUSTIC SINGER erősítők független bemeneti csatornákon keresztül kezelik az akusztikus gitár és ének jelet. Minden egyes csatornához egy diszkrét analóg bemeneti áramkör tartozik és egy 3-sávos EQ a stúdió minőségű hangzás érdekében, valamint gerjedésgátló és dedikált zengető effekt. Az énekhang mellett az ének csatornán keresztül erősíthető egy bemikrofonozott akusztikus gitár, vagy egy második gitár pickup hangja.

A gitár csatornához kapcsolódó Acoustic Resonance effekt garantálja a természetes akusztikus hangzást a piezo pickupokkal szerelt akusztikus gitárok számára. Minedezek mellett rendelkezésre áll két kórus effekt is. Az ének csatornához kiválasztható fantom tápellátás tartozik, valamint egy énekhangra optimalizált, remek hangzású Delay/Echo effekt.

Az ACOUSTIC SINGER sorozat egyik egyedi tulajdonsága a VE-8 Acoustic Singer pedálból átvett Vocal Harmony funkció. Ez valósidőben szólaltat meg lenyűgöző ének harmóniákat a gitár bemenet akkordjai alapján. Minden erősítő rendelkezik egy beépített Looper-re is, amely azonnali kíséretek megszólaltatását teszi lehetővé gitárral vagy énekhanggal.

Az ACOUSTIC SINGER erősítők szimmetrikus DI kimeneteire színpadi erősítő rendszer csatlakoztatható, az USB csatlakozón keresztül pedig közvetlenül készíthetünk felvételeket egy számítógéppel. Az Aux bemeneten keresztül kíséreteket szólaltathatunk meg egy okostelefonról, a további pedál bemenetekre pedig külön megvásárolható lábkapcsolókat csatlakoztathatunk a looper, harmónia és effekt funkciók vezérléséhez az előadás közben.      

Az ACC akusztikus gitárerősítő sorozattal kapcsolatos további információk: http://hu.boss.info/products/acoustic_singer_pro/


 

2017. január 24. 20:42

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA