MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

INTERTON EGYETEM EXTRÁK!

Az V. INTERTON Egyetem is bővelkedik majd meglepetésekben, extrákban az audiovizuális világ szakemberei, szerelmesei számára. Ilyen például a QSC E sorozat egyedi tesztje, a Heil Sound mikrofonok bemutatója, a High End Systems virtuális színpada, a Yamaha digitális pultok tesztje és még sok minden más. Jöjjön el, ismerje meg az audiovizuális világ újdonságait gyakorlati és elméleti bemutatók segítségével!

Extrák

Frank Schotman Magyarországon!
A High End Systems világhírű szakembere először ad elő Magyarországon és naná, hogy az INTERTON Egyetemen! Rendkívül érdekes előadásra számíthatnak a résztvevők, hiszen Frank a világ legnagyobb produkcióihoz alkotott már fényshow-t. Olyan neves zenekarokkal dolgozott már együtt, mint a Muse, Coldplay, Rolling Stones, stb. És ahogy Frank-et ismerjük, nem lesznek tabuk. :o)
 
Gyakorlatban is bemutatkoznak a Heil Sound mikrofonok Magyarországon!
A hazai hangtechnikusok számára nem ismeretlen a Heil Sound, hiszen számtalanszor előfordult már, hogy amerikai előadók magukkal hozták magyarországi koncertjükre ezeket a mikrofonokat. Az V. INTERTON Egyetem nagyszerű alkalom arra, hogy azok is megismerkedjenek az amerikai gyártó mikrofonjaival, akiknek nem volt még alkalmuk találkozni vele. A hangszermikrofonokat koncertkörülmények között, a vokálmikrofonokat pedig önálló teszt keretében mutatjuk be a rendezvényen. 

Tesztelje a QSC új passzív hangsugárzó családját, az E sorozatot!
A QSC aktív hangsugárzói világszerte elsöprő sikert arattak, így joggal kíváncsiak a hazai felhasználók is az új, passzív hangsugárzó családra, az E sorozatra. Az V. INTERTON Egyetemen lehull a lepel, hiszen egy rendkívüli hangteszt keretén belül mutatjuk be a QSC új trónkövetelőit.

Exkluzív CRESTRON előadás Magyarországon!
Az amerikai gyártó exkluzív előadást tart az V. INTERTON Egyetemen. Az intelligens vezérlőrendszerek behálózzák életünket. Michal Jakobszy, a Crestron mérnöke, megmutatja hol tart ma a vezérléstechnika, mennyire intelligens és intuitív módon irányíthatjuk a világunkat.

Tiéd a nagyszínpad, töltsd meg fénnyel!
Szeretné kipróbálni az amerikai prémium gyártó, a High End Systems egyik legnépszerűbb fénypultját? Az V. INTERTON Egyetemen ennek semmi akadálya! Virtuális színpadunk segítségével Ön is igazi fényshow-t alkothat, megismerve ezzel a pult képességeit.

Tiéd a nagyszínpad, töltsd meg hanggal!
Az V. INTERTON Egyetemen több Yamaha digitális keverőpult is kiállításra kerül (TF3, CL3, QL5). Ám nem csak nézegetni lehet majd őket, hanem tesztelni is, melyhez soksávos felvétel nyújt megfelelő alapot. 
 
A tesztekre az előadások közötti szünetekben biztosítunk lehetőséget az érdeklődőknek, ahol kollégáink készséggel segítségükre lesznek.

Rendezvény információk

Regisztráció

Program


2016. november 5. 20:00

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA