MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Ingyenes online hozzáférés több mint 50,000 kottához

A ROLAND ÚTNAK INDÍTJA AZ LX, HP és GP ZONGORÁKHOZ KAPCSOLÓDÓ SHEET MUSIC DIRECT PROMÓCIÓT. A Sheet Music Direct-tel közösen, most három hónapra szóló, ingyenes online hozzáférést biztosítunk több mint 50,000 kottához, minden LX, HP és GP zongora vásárlónk számára.

A Roland örömmel jelenti be közös kampányát a világ első számú digitális kotta forgalmazójával, a Sheet Music Direct-tel. 2017 február 1. és július 31. között minden prémium kategóriás digitális zongoravásárlás (LX-17/LX-/HP605/HP603/HP504/GP607) mellé három hónapos, ingyenes Sheet Music DirectPASS előfizetést adunk, amely korlátlan, online hozzáférést nyújt (számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon keresztül) több mint 50,000 zenei kottához, plusz 50% kedvezményt az összes letölthető/kinyomtatható kottára.

A Hal Leonard and Music Sales által működtetett Sheet Music DirectPASS a világ legnépszerűbb zenéit teszi elérhetővé kotta formájában. A számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon megjeleníthető több ezer interaktív kotta között mai előadók szerzeményei és régi klasszikus mesterek művei egyaránt szerepelnek. Interaktív kották esetében a lapozás, a tempó vagy a hangnem módosítása egyetlen gomb megérintésével végezhető el. A tagok számára 50% kedvezményt adunk a letölthető/kinyomtatható kottákra, ami dalonként általában kevesebb, mint 1.99 dollárt jelent.

“Nagyon örömünkre szolgál a Rolanddal kötött együttműködés, amely ingyenes hozzáférést biztosít online kottáinkhoz a prémium kategóriás digitális zongora vásárlók számára" - mondja  Chris Koszuta, a Sheet Music Direct vezetője.  “A Roland zongorák és Sheet Music Direct PASS tökéletes párosítás, hiszen több ezer kotta azonnali elérését teszi lehetővé a zenészek számára a világ  bármely pontján”.

A három hónapos PASS előfizetés aktiválásához, látogassa meg a www.sheetmusicdirect.us/rolandpass oldalt, adja meg a zongorája gyári számát és a kereskedő által átadott PASS kártya kódját. Nincsenek megkötések. A vásárló bármikor törölheti Sheet Music előfizetést.

A Sheet Music Direct rövid története
Az 1997-ben alapított, Sheet Music Direct az első számú weboldal, amely digitális kották terjesztésére szakosodott. A kottatár több mint 125,000 címmel büszkélkedhet világ legnagyobb kiadóitól összegyűjtve, beleértve a Hal Leonard and Music Sales csoport kottáit is.  A Sheet Music Direct segítségével a zenészek másodpercek alatt érhetnek el, vásárolhatnak meg vagy tölthetnek le kottákat. A piacvezető Noteflight Viewer által működtetett Sheet Music Direct digitális kottái minden készüléken garantálják az interaktivitást, beleértve a tempó módosítást, hangnem transzponálást, hangjegy méret módosítást és teljes képernyős megjelenítést. További információk: SheetMusicDirect.us.

A Roland cég
A Roland Corporation egyike a legjelentősebb elektronikus hangszerek gyártásával és kereskedelmével foglalkozó vállalatoknak. A billentyűs hangszerek mellett, gitáros termékek, elektronikus ütőhangszerek, digitális felvevők, erősítők, audió processzorok és multimédiás berendezések is szerepelnek a cég termékpalettáján. A hangszerfejlesztés területén több mint 40 év tapasztalattal rendelkező Roland cég számos olyan újító zenei technológiával büszkélkedhet, amelyek mértékadó szerepet töltenek be a zeneiparban.


2017. január 30. 17:48

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA