MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Indul a Backstage sorozat új évada!

Szeptemberben folytatódik a Backstage Start, a Hangfoglaló Program Könnyűzenei Menedzsment Alprogramjának zeneipari előadássorozata. A program nyitott mindenki számára, aki érdeklődik a könnyűzenei menedzsment és a zeneipar működési mechanizmusai iránt. A sorozat a kezdeti lépésekhez nyújt praktikus segítséget, így a Backstage Start előadások és workshopok olyan zeneipari előadóknak, managereknek és egyéb szereplőknek szólnak, akik pályájuk elején tartanak.

Szeptember 9-én megújult helyszínen, a B32 Galéria és Kultúrtér (1111 Budapest, Bartók Béla út 32.) koncerttermében várja első alkalommal a könnyűzene háttéripara iránt érdeklődőket a Backstage Start sorozat. A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött, regisztrálni az alábbi űrlapon lehet. Az esemény a Facebookon megtalálható ITT.

ELŐADÁSOK
10:00-12:20
 
10.00-11.00
Könnyűzenei életpályamodell - az indulástól a zenei exportig

Előadók: Bajnai Zsolt, Boross Zoltán, Bali Dávid
 
A Hangfoglaló Program indulása óta azon dolgozik, hogy felrajzoljon ez könnyűzenei életpályamodellt, ami a kezdeti lépésektől, az előzenekari pozíción át, egészen a zenei exportig segíti a hazai prodkciók karrierjét. A panel előadóinak segítségével megmutatjuk azokat a lépéseket és lehetőségeket, amelyekkel mindenképp érdemes számolni, amikor zenekarunk következő éveit tervezzük.
 
11.20-12.20
Esettanulmány a tudatos zenekari építkezésre - Platon Karataev

Előadók: Balla Gergely, Czakó-Kuraly Sebestyén
 
A Platon Karataev 2016-os debüt EP-je óta igazán látványos karriert futott be. A komoly artisztikus elképzelés és világkép kialakítása mellett tudatos tervezés és építkezés kíséri a zenekart. Az elmúlt négy év stratégiájáról a zenekar két tagja tart előadást.
 
WORKSHOPOK
12:40-14:00
Próbáld ki élőben! Backstage Start Workshopok
Limitált létszámú szakmai foglalkozások
Az előadások után két párhuzamos workshopon vehetnek részt a jelenlévők. A workshopok létszáma korlátozott, jelentkezni a regisztrációs felületen - és felszabaduló helyek esetén a helyszínen lehet. Az évad első Backstage Startjának két workshopja:
 
1. Bali Dávid: Zenekari stratégiai tervezés 
2. Balla Gergely, Czakó-Kuraly Sebestyén: Vizualitás és selfbranding


2020. augusztus 27. 15:33

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA