MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Hangszigetelés PhoneStar rendszerrel a zenei élet különböző területein

Amikor zenei életről beszélünk, nagyon sok minden eszünkbe jut, hiszen a paletta színes. A teljesség igénye nélkül vannak zenészek, dalszerzők, énekesek, zenét oktatók, zenét tanulók, zeneiskolák, zenei rendezvények, szórakozóhelyek, próbatermek, stúdiók. A közös bennük, hogy mindannyian előbb-utóbb találkoznak az igénnyel, hogy hangszigetelésre van szükségük. A PhoneStar hangszigetelő rendszer bármely területen alkalmazható, sőt, szinte a zenei élet már minden területén bizonyított is! Néhány nagyobb munkánkat kiemelve, a teljesség igénye nélkül röviden bemutatunk Önöknek:

2012-ben cégünk a Marcali Hidas Frigyes Zeneiskola hangszigetelését valósította meg. Hajas Béla igazgató úr a mai napig jó szívvel ajánl minket más, hasonló problémával küzdő zeneiskolának. A Marcali Zeneiskola egy átalakított polgári lakásból költözött át a Marcali Kulturális Központ épületébe és a korábbi helyiségükben tapasztalt nagymértékű áthallásokból okulva, az új helyen a tantermek kialakításánál már gondoltak a hangszigetelésre. Ezzel nem csak a termek közötti áthallásokat, hanem a Kulturális Központban folyó egyéb rendezvények esetében is kiküszöbölhették az esetlegesen egymást zavaró zajokat. Ráadásul a megépített PhoneStar hanggátló rendszer nem csak az áthallást orvosolta, hanem a termek akusztikáját is referencia értékűvé varázsolta. Külön érdekesség, hogy Gájer Bálint énekes is itt tanult, akit cégünk, a Wolf Bavaria Magyarország – Hang és Tűz Kft. pályája kezdetén szponzorált.

2013-ban a Magyar Állami Operaház szavazott bizalmat a PhoneStar hanggátló rendszerünknek. A második emeleti ének-próbatermük falait hangszigeteltük, hogy a neves művészek gyakorlása zavartalan legyen, se a beszűrődő, se a kiszűrődő hangok ne okozzanak problémát. A PhoneStar Csendlap itt is bizonyított, az Operaházban azóta is jól működik hanggátló rendszerünk mindenki megelégedésére.

2013-ban és 2021-ben a székesfehérvári Vörösmarty Színházban szavaztak bizalmat a PhoneStar hanggátló rendszerünknek. Az, hogy kétszer is minket választottak, a legnagyobb elismerés cégünknek. 2013-ban a Kozák Stúdió beltéri falainak hangszigetelésével bíztak meg bennünket, majd a kivitelezés során, tapasztalva a PhoneStar Csendlap hatékonyságát, a munka folytatását kérték, további 2 db projektor hangszigetelésével.

2021-ben a Pelikán Fészek épületének ablakait kérték lezárni, hogy az utca zaja ne zavarja az az előadásokat és az előadás zajai se szűrődjenek ki. Ebben az esetben is nekünk szavaztak bizalmat. A PhoneStar Csendlap, megfelelő rétegrendben beépítve, ezúttal is bizonyított. Az előadások azóta is zavartalanul folynak, az előadók és nézők nagy örömére.

Cégünk, a Wolf Bavaria Magyarország - Hang és Tűz Kft. immár 15 éve van jelen a zenei területen, mint az elérhető leghatékonyabb hangszigetelési megoldás. A zenei világban való részvételének jelentőségét és létjogosultságát 2019-ben a HANOSZ különdíjjal is jutalmazta.

Ezúton is köszönjük a bizalmat!

Wolf Bavaria Magyarország - Hang és Tűz Kft.
1081 Budapest, Fiumei út 25.
Web: www.phonestar-hangszigeteles.hu
E-mail: hangestuz@hangestuz.hu
Telefon: +36-30-296-1447


2024. augusztus 30. 09:02

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA