MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Hangszert a kézbe 2023 ősz-tél

Országjáró zenei játéktér és ismeretterjesztő sorozat. A programsorozat egy olyan ingyenes országjáró hangszerkiállítás, hangszersimogató és könnyűzenei, népzenei, klasszikus zenei oktatási bemutató egyszerre, amely rendszeres időközönként más-más városban irányítja rá a fiatal korosztályok figyelmét a zenélésre, a zenélés tanulásának lehetőségeire.

A sorozat 2017 tavaszán indult és 74 városban került megrendezésre az elmúlt hét évben, mely idő alatt összesen 150.000 látogatója volt. A helyszínek jellemzően a városok Agórái, vagy frekventált helyen lévő művelődési házai, azok kiállításra és programokra alkalmas termei. 

A Hangszert a kézbe programsorozatot az NKA Hangfoglaló Program támogatásával a Hangszeresek Országos Szövetsége valósítja meg, bevonva a legfontosabb szakmai szervezeteket, legismertebb zenei képzéssel foglalkozó helyeket, zenetanárokat és előadóművészeket.

Bővebb információ: https://www.facebook.com/hangszertakezbe/

Ismét útjára indul a HANGSZERT A KÉZBE - Országjáró könnyűzenei játéktér és ismeretterjesztő sorozat, hazánk legnagyobb zenei ismeretterjesztő programja, amely eddig 65 városban 140.000 látogatóhoz jutott el.

A HANGSZERT A KÉZBE sorozat az elkövetkező három hónapban újabb 8 városban lesz látogatható.

Minden zene iránt érdeklődőt sok szeretettel várunk. Az eseményeink és az azokon látogatható programok részletes bemutatása megtalálható az alábbi linken.
https://www.facebook.com/hangszertakezbe/events

2023. november 7. 07:07

Minden jog fenntartva. 2023 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA