MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Gyere, tanulj, zenélj és legyél a magyar zene része!

XXVII. Gitármánia és Zenei Továbbképző Tábor – Szolnok – Tiszaliget 2020. július 20-26.

Huszonhat év munka, több ezer résztvevő, több száz zenekar és előadó, tengernyi élmény, megszámlálhatatlan sztori, oktatások, előadások, neves külföldi és hazai sztárok, feledhetetlen együtt zenélések – ez a nagyon rövid felsorolása mindannak, ami a Gitármánia Táborban történt.

Mi is az a Gitármánia Tábor?

A Gitármánia Tábor az a hely, ahol a könnyű, félnehéz és nehéz zenék művelői összejönnek egy hétre, hogy nagyon jól érezzék magukat, s hogy mindeközben a lehető legtöbbet tanuljanak is egymástól.

Mindenféle hangszeres részt vehet a táborban, sőt még hangtechnikai, vagy pusztán zeneszerető emberek is (vagyis bárki). Jöhetnek egyedül, vagy csapatosan, zenekarként, vagy szólóban (vagyis bárhogy). Nem számít az életkoruk, nemük, tudásuk (vagyis mindegy). Tehát, a táborban részt venni nagyon egyszerű… csak akarni kell.

Reggeli, ebéd, vacsora adott. Alvás 2x6, 2x4, 2x3 ágyas házakban, ágyneművel, fürdővel, WC-vel

A Gitármánia Tábor ma már Magyarország legnagyobb könnyűzenei szakmai találkozója is, ahol valamennyi alaphangszer (basszusgitár, billentyű, dob, ének, gitár, zenekar) kezdő és haladó szintű oktatásával, a zene és a zeneipari környezet (hang-, színpad-, vizuál- és stúdiótechnika, hangszerépítés) bemutatásával, a szövegírás, dalszerzés világával, mentális kérdésekkel, szerzői és előadói jogokkal és a rádiózás bemutatásával is foglalkozunk.

A Gitármánia Tábor előadó termeit a világ legjobb hangszereivel, hangtechnikai eszközeivel szereljük fel, hogy ezeket bárki kipróbálhassa, sőt lehetőség van stúdiófelvételek készítésére is.

Bővebb információ:

- a tábor menetéről: http://www.instrumentweb.hu/20160514_hogyan_mukodik_a_gitarmania_es_zenei_tovabbkepzo_tabor

- a jelentkezésről: http://www.instrumentweb.hu/20170219_jelentkezes

- általában a táborról: http://www.instrumentweb.hu/gitartmania

2020. május 9. 07:57

Minden jog fenntartva. 2023 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA