MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Gravity Traveller univerzális táblagép tartó

Minden kis súly számít, amikor repülővel vagy teherautóval utazunk egyik koncertről a másikra. Végül is nem mindig számíthatunk arra, hogy a koncerthelyszínen szükség esetén a megfelelő eszköz a rendelkezésre áll.

A Gravity® MA T TH 01 táblagéptartót mindig magunkkal vihetjük az utazásra, mert olyan könnyű és helytakarékos, hogy nem kell aggódni a súly vagy a hely miatt.

Ezzel az eszközzel az összes elterjedt táblagépet – 7,3” és 12,3” közötti képernyőmérettel – a mikrofonállványra rögzíthetjük, és sokoldalúan beállíthatjuk.

A rögzítőmechanizmusa gyorsan és egyszerűen összeszerelhető, az állítható karok pedig biztosítják, hogy a táblagép mindig stabilan és biztonságosan legyen rögzítve.

Annak érdekében, hogy táblagép soha ne merüljön ki a színpadon, a tartós és könnyű kialakítás egy praktikus állítható felfogatót tartalmaz, amelyet power bank vagy akár okostelefon-tartóként is használhatunk.

A Gravity® ismét egy kicsi, hasznos és megbízható terméket hozott létre, amellyel kiegészíthetjük állványgyűjteményünket.

 

Részletes ismertető és vásárlás


2023. április 29. 07:51

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA