MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Gravity PAD SET 2 - Pipe and Drape függöny készlet

A Gravity® Pipe and Drape függönyrendszer innovatív megoldást kínál zenészek, zenekarok, rendezvénytechnikusok, színházak, kiállítók és standépítők számára. Gyors és hatékony térszerkezet létrehozását, térelválasztást, falfelfüggesztést vagy gyalogutak elhatárolását teszi lehetővé.

A PAD A adapterből, a PAD T teleszkópos rúdból és a PAD C B 1 Molton függönyből álló PAD SET 2 segítségével a 35 mm-es rögzítéssel rendelkező szabványos hangfal- vagy világítás állványok minimális ráfordítással zökkenőmentesen átalakíthatók Pipe and Drape összeállítássá.

Egyszerűen helyezzük a PAD A-t az állványra, és rögzítsük a teleszkópos rudat az adapter furataiba illesztett rögzítőcsavarokkal. A Molton függöny ezután könnyedén rögzíthető a keresztrúdra. A PAD A acélból és műanyagból készült, belső átmérője 36 mm, így tökéletesen alkalmas a 35 mm-es állványok befogadására. A tetején négy rögzítőfurattal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik akár négy PAD T teleszkópos rúd felszerelését. A teleszkópos rúd rögzítőcsavarjainak kényelmes bepattintási funkciójával a felhasználók másodpercek alatt könnyedén és biztonságosan rögzíthetik a rudakat.

Az alumíniumból készült PAD T teleszkópos rúd hossza 190 cm-től 350 cm-ig terjed, így a rendszer szélessége testre szabható. A mindkét végén billenőcsuklókkal ellátott rúd megkönnyíti az egyszerű összeszerelést létra vagy mások segítsége nélkül. A PAD C B 1 fekete Molton függöny mérete 3,50 m x 2,55 m, és a PAD T traverzhez való kényelmes rögzítéshez tépőzárral ellátott. Az EURO moltonból készült, lángálló függöny 320 g/m2 sűrűséggel büszkélkedhet, és össztömege alig 3 kg. A Gravity® Pipe and Drape függönyrendszer maximális sokoldalúságot és alkalmazkodóképességet kínál, zökkenőmentesen illeszkedik a szabványos 35 mm-es állványokhoz, egyéni szélesség- és magasságállításokat kínál, adapterenként akár négy teleszkópos rúd befogadására is képes, valamint megkönnyíti a létra nélküli, önálló felállítást. Legyen szó kisebb rendezvényekről vagy nagyszabású kiállításokról, ez a rendszer könnyedén alkalmazkodik az egyedi igényekhez.

Részletes ismertető és vásárlás


2024. augusztus 26. 11:38

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA