MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Gravity munkakesztyű

Ma már minden digitálisan történik: a világítás, a hang és a videó hálózaton keresztül működik és érintőképernyők segítségével bárhonnan és bármikor vezérelhető. A hibrid rendezvények néha még a virtuális világba is elviszik a közönséget. Mégis, egyetlen színpadot sem lehet a világon egyetlen gombnyomással felállítani. A nehéz munkát még mindig kézzel kell elvégezni. 

A hangszórókat, reflektorokat, keverőpultokat és sok más dolgot még mindig kézzel kell előre bepakolni a ládákba és a teherautókba. Ezért fejlesztette ki a Gravity az XW GLOVE munkakesztyűt, hogy mindazok munkáját, akiknek a rendezvényeket fizikai valósággá kell alakítaniuk biztonságosabbá, hatékonyabbá és kényelmesebbé tegye.

Az XW GLOVE kesztyű kétféle anyagból készül: az ujjak és a tenyér tartós kecskebőrből, a kézfej hátulja pedig rugalmas dzsörzéből. A jó illeszkedést a gumipánt és a tépőzár biztosítja. A kecskebőr azért különbözteti meg magát más bőrtípusoktól, mert nem tartalmaz olajos maradványokat, ami segít abban, hogy puha maradjon, és rugalmasabb és szakadásállóbb legyen, mint más bőrfajták.
 
Részletes ismertető és vásárlás: G-XWGLOVE


2022. május 2. 06:32

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA