MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Gravity laptop állvány

Dolgozhatunk akár színpadon, otthon, stúdióban, vagy külső helyszíni fotózáson, a laptopunkat fixen és stabilan rögzíthetjük az igény szerinti pozícióban, köszönhetően a Gravity LTST 01 laptop állványnak.

A nagyméretű tálca minden szokásos méretű 12”-17”-os laptop fogadására alkalmas. A laptop kíméletesen és biztonságosan rögzíthető a 14 felső és két alsó nyíláshoz és a szabadon állítható rögzítőcsapokhoz és rögzítőelemekhez, amelyeket mellékelnek a termékhez. A rögzítőcsapokat a laptophoz kell támasztani, majd a beállítócsavarokkal alulról megszorítani.

Az állvány DJ kontrollerhez, keverőhöz, vagy egyéb olyan berendezéshez is használható, amelynek karnyújtásnyi távolságban kell lennie. A tálca 180°-ban dönthető, ami azt jelenti, hogy vízszintes és függőleges helyzetben is alkalmazható, illetve könnyedén le is csavarható az állványról.

A merev alumínium lábak és a 35 mm-es foglalat a hordozhatóság jegyében készült, mindössze 1,94 kg a tömege. Az állvány magassága 750 mm és 1320 mm között fokozatosan állítható, akár ülő, akár álló munkához is megfelel.

A Gravity LTST 01 laptop állvány sokoldalú társ a hordozható eszközök elhelyezéséhez.

Részletes ismertető és vásárlás: G-LTST01G-LTSTRAY1


2021. március 7. 14:54

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA