MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Gravity FG Seat 1 – szék zenészek számára, beépített gitárállvánnyal

A kompakt méret ez esetben kulcskérdés, hiszen kivel nem fordult még elő, hogy a fellépésre való rohanásban otthon felejtette a gitárállványt, a fellépés helyszínén lévő szék nem volt elég kényelmes, a gitár pedig lecsúszott a lábról, mert a szék túl magas volt. Ezekre a problémákra nyújt megoldást a Gravity FG Seat 1 szék zenészek számára. Ötletes szék beépített állvánnyal és állítható lábtartóval, bárszék-szerű érzettel a színpadon vagy otthon.

A kerek gitártartós szék gitárosok, basszusgitárosok és énekes-dalszerzők számára készült. A Gravity számos különleges jellemzőjével büszkélkedhet.

Először is itt az ülés dizájnja és funkcionalitása: műbőr és szövet kombinációjából készült. Ez biztosítja, hogy az ülés a megfelelő helyeken légáteresztő, amely jelentősen megnöveli az üléskomfortot. Ez egyben egyedi és vonzó megjelenést is biztosít a széknek.

Másodszor kiemelendő a kifinomult és stabil gitártartó. Lehajtható és biztonságosan tart mindenféle gitárt, legyen az akusztikus vagy elektromos. Továbbá a gitár nyakát egy kihúzható kar tartja, amely lezárható, megakadályozva ezzel a hangszer feldőlését. Használaton kívül a kar egy gombnyomással elegánsan visszahúzható az ülés alá. Mivel a szék laposra összecsukható, szállításkor szűk helyen is elfér.

A harmadik nagyon praktikus szempont a különösen stabil és állítható magasságú lábtartó. Lábbal könnyedén felhúzható és gyorsan megtalálható az optimális szög. Ezáltal a gitárt mindig a tökéletes helyzetben tarthatjuk.

Röviden, a Gravity FG Seat 1 szék igazi kompakt három az egyben megoldás a gitáros és gitárja számára.

Részletes ismertető és vásárlás: G-FGSEAT1


2021. július 3. 11:01

Minden jog fenntartva. 2021 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA