MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Gravity CART M 01 B és Gravity BG CART M 1

A Gravity CART M 01 B rövid leírása végtelenül egyszerű: „Könnyű a munka a nehéz holmikkal”... A BG CART M1 kocsitáska pedig praktikus megoldás a kisebb felszerelések szállítására a Gravity® CART M 01 B kocsival.

Gravity CART M 01 B
Könnyű a munka a nehéz holmikkal...
Hangtechnikusok, DJ-k és roadok: tegyétek le a terhet a vállatokról egy többfunkciós kerekes kocsira. A Gravity Cart váza acélból készült, így megfelelő merevséget biztosít. Két fix és két kormányozható, alacsony gördülési ellenállású, csúszásmentes gumikerék garantálja a jó manőverező képességet. A Gravity Cart megbízható társ az előadás előtt és után egyaránt. A könnyű és kompakt méretűre összehajtható többfunkciós kocsival könnyedén kipakolható a turnébusz, de súlyos berendezésekkel megterhelve is tökéletesen ellátja a feladatát. Hosszában széthúzható váza 150 kg teherbírású, a holmik gyorsan és biztonságosan szállíthatók a színpadhoz. Optimális ergonómiai kialakításának köszönhetően a hátat sem terheli meg.

Műszaki Adatok:

Bővebb információ és vásárlás...


 

Gravity BG CART M 1
Robusztus, víztaszító 1680D nejlonból készült, így védelmet és stabilitást biztosít a felszerelésnek. Az egyszerű összeszerelés lehetővé teszi a Gravity® CART Medium fogantyújához való egyszerű rögzítést. Az állítható pántok lehetővé teszik, hogy a táska hossza a CART beállított hosszához igazodjon, így a táska az összeszerelés után is rugalmas és összecsukható marad.

A Gravity® BG CART M1 kocsitáska robusztus, sokoldalú és egyszerűen praktikus - nélkülözhetetlen segédeszköz a felszerelések szállításához.

Általános jellemzők :

Bővebb információ és vásárlás...


2023. szeptember 21. 12:55

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA