MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Gravity asztalra rögzíthető stúdiómonitor állvány

A mastering- és keverési szakemberek általában ideális körülmények között, kifejezetten az ilyen tevékenységre kialakított lehallgató helyiségekben hallgatják a zenét. A stúdiómonitorokat vagy a falba építik be, vagy drága állványokra szerelik fel, amelyek éppen elég távol vannak a stúdióbútoroktól ahhoz, hogy senki ne ütközzön nekik véletlenül. A mindennapi életben azonban a legtöbb zenész, producer, podcaster stb. közvetlenül az asztalra helyezi a monitorokat. Nem azért, mert ez a legjobb megoldás, hanem mert nincs elég hely.

Még ha ilyenkor beruházunk is egy jó asztali állványba, akkor is együtt kell élni azzal, hogy az emberek elsétálhatnak mellette, vagy figyelmetlenül elmozdíthatják az egész szerkezetet, és tönkre tehetik az optimális hallgatási elrendezést. A stúdiómonitorok szokásos állványai is sok helyet igényelnek az asztalon az alacsonyabb alaplapjuk miatt.

A Gravity® az SP 3102 TM modellel mindezeket a problémákat megoldotta. A stúdiómonitor állvány asztali rögzítővel rendelkezik, amellyel a szerkezet biztonságosan felszerelhető a legfeljebb 100 mm vastag asztallappal rendelkező asztalokra. A többi Gravity® termékhez hasonlóan ez is egy erős és praktikus gomb segítségével szorítható meg. A hagyományos asztali állványokkal ellentétben, amelyeknek nagy alaplapra van szükségük ahhoz, hogy ne mozduljanak el, az SP 3102 TM szorítóalapja mindössze 10 × 7 cm-es és nem foglal több helyet, mint egy hagyományos képernyőtartó. A stúdiómonitor-állványok kialakítása lehetővé teszi, hogy ne lógjanak túlságosan ki az asztalból. Ez nagyobb távolságot biztosít a hallgató és a monitorok között még akkor is, ha az asztalok nem olyan mélyek, valamint a hangszórók tökéletes elhelyezését segíti, hogy megtaláljuk a szobában az ideális pontot.

Az SP 3102 TM esetében minden a helyén marad, köszönhetően a rögzítőnek, amely az állványokat fixen a helyén tartja. Ezenkívül az SP 3102 TM minden rendelkezésre álló eszközzel segít a monitorok tökéletes beállításában a hallgatási pozícióba. Az állvány jól látható jelölésekkel rendelkezik a magasság, az elfordítás és a dőlés beállításához. Emellett EVA betéttel és lecsúszásgátlóval is rendelkezik, hogy az értékes monitorok biztonságosan nyugodjanak a felső polcon, még 15°-os dőlésszögben is. Most már hátra dőlhetünk, és élvezhetjük az ideális helyzetet!

• Kompakt méretű asztali rögzítő 100 mm-es átfogással
• Fokozat nélküli magasságállítás
• 360°-ban forgatható
• +/- 15°-ban dönthető
• EVA betét a tálca felületén
• Lecsúszás elleni védelem a monitoroknak

Részletes ismertető és vásárlás: G-SP3102TM


2022. június 6. 15:12

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA