MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

GO:MIXER PRO-X

A hang igenis számít... Ha telefonon vagy táblagépen készítesz zenei videókat, webes műsorokat, podcastokat vagy élő közvetítéseket, akkor semmi kétség, hogy a GO:MIXER PRO-X-re van szükséged. A hangminőség feljavíthatja vagy le is ronthatja a prezentációdat. A készüléked beépített mikrofonjának használata legtöbbször kevés ahhoz, hogy lenyűgözd és megtartsd hallgatóságodat. A GO:MIXER PRO-X segítségével akár hét audio-bemeneti forrást is csatlakoztathatsz és keverhetsz stúdió minőségű hangzással - így bárhol és bármikor a legjobbat nyújthatod.

Úgy szól, ahogy szeretnéd.
A közönség a gyengébb videominőséget általában tolerálja egy ideig, de azonnal elkapcsol, ha rossz a hang. A megosztani kívánt anyag elkészítésébe fektetett erőfeszítéseidet nem érdemes lerontani szegényes hangminőséggel. Használd mobiltelefonod / táblagéped nagyszerű video-képességeit, és hagyd, hogy a GO:MIXER PRO-X profi hangminőséggel végezze a hangkeverési feladatokat. Mindegy, milyen tartalmat készítesz, a GO: MIXER PRO-X segít a benned rejlő kreativitás kiteljesedésében.

Csúcsminőségű audió bármilyen platformon.
A GO:MIXER PRO-X tökéletesen működik együtt kedvenc streaming szolgáltatóiddal - pl. YouTube, Zoom, Instagram és TikTok, így minden alkalommal a legjobb hangzást érheted el, amikor élőben jelentkezel.

Egyedül is meg tudod oldani.
GO:MIXER PRO-X használata egyszerű, még akkor is, ha egyedül dolgozol. Rendelkezik minden szükséges bemenettel a saját hangod, egy hangszer vagy mindkettő számára. A hangerő és egyéb szabályzók egyértelműen vannak jelölve, és érzés alapján is könnyen megtalálhatók, ha belefeledkezel a pillanatba. A Loop Back funkcióval pedig egyszerűen rögzíthetsz play-along előadásokat a mobilkészüléked zenei könyvtárában tárolt dalokkal.

Zenélj együtt másokkal.
Ha más zenészekkel együtt játszol, a GO:MIXER PRO-X ebben is segítségedre lesz. Sokoldalú bemenetire csatlakoztathatsz gitárt vagy basszusgitárt, XLR mikrofont, monó/sztereó hangszert és két vonal jelszintű készüléket az előadások helyszíni felvételéhez és keveréséhez.

Nem csak zenéhez van szükség profi hangminőségre.
Minden hallgatóság nagyra értékeli a tiszta hangzást. Ez segít eljuttatni az üzenetet és vonzóbbá teszi a prezentációt. XLR mikrofonbemenetével és kompakt méretével a GO: MIXER PRO-X javítja a podcastok, interjúk, online leckék, videohívásokat stb. hangminőségét. Ráadásul a fejhallgató-csatlakozó egy második mikrofon is támogat, így headset vagy okostelefon fülhallgató használatával bekeverhetsz még egy hangot.

Csatlakoztatások.
A GO:MIXER PRO-X tartozékként rendelkezik a legtöbb iOS vagy Android típusú mobilkészülék csatlakoztatásához szükséges kábelekkel. Csatlakozz digitálisan USB-C vagy Lightning készülékekhez, vagy válts analógra a TRRS kábellel.

Bárhol és bármikor.
A kompakt és rendkívül könnyen hordozható GO:MIXER PRO-X a mobil használatra készült. A tápellátása mobilkészülékről, vagy elemekkel is biztosítható, akár több mint 4 órán keresztül. A videók és az élő közvetítések kiemelkedő hangminőségének biztosításán túl a GO: MIXER PRO-X audiointerfészként is megállja a helyét olyan zenei alkalmazások számára, mint a Zenbeats vagy a GarageBand, és kiválóan működik önálló hordozható keverőként is a gyakorláshoz és az előadáshoz.

Megbízható Roland minőség.
A Roland innovatív, elektronikus hangszerei és multimédiás termékei világszerte közel 50 éve inspirálják a művészeket és alkotókat. A GO:MIXER PRO-X is ezt a tradíciót viszi tovább és olyan hangminőséget kínál, amely segít felszínre hozni valamennyi kreatív elképzelésedet.

Bővebb információ: https://www.roland.com/hu/products/gomixer_pro-x/


2021. június 24. 07:38

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA