MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

GO:MIXER PRO

Profi hangminőség, hogy még több megtekintésed és követőd legyen. Ha zenészként, podcasterként vagy streamerként átütő végeredményt szeretnél, kulcsfontosságú a hangminőség. Az okostelefon beépített mikrofonja jó szolgálatot tehet a mindennapokban, de igazi hatást gyakorolni a hallgatóságra csak kiemelkedő minőséggel és a hang széleskörűbb kezelhetőségével lehet. A Roland GO:MIXER PRO-val a lehető legegyszerűbben csatlakoztathatsz és keverhetsz kilenc audiobemenetet, beleértve egy profi kondenzátor-mikrofont, gitárt/basszusgitárt és vonal-jelszintű készülékeket. Csatlakoztasd, állítsd be a hangerőt és máris kezdődhet a felvétel! A sztereó audiokimenet közvetlenül küldhető el az okostelefonra és azonnal feltölthető, illetve megosztható. Ha szeretnél kiemelkedni a sorból egy videóval, a GO:MIXER PRO tökéletesen együttműködik a Roland különleges, okostelefonra készült alkalmazásaival, beleértve a 4XCAMERA vagy Virtual Stage Camera alkalmazásokat. A GO:MIXER PRO ideális választás abban az esetben is, amikor profi hangot szeretnél hozzáadni közösségi médiára feltöltött videókhoz vagy élő streameléshez, hogy még több megtekintésed és követőd legyen.

Jó hangzás nélkül nincs jó zene
Ha már valaha is megtapasztaltad, mennyire lehangoló egy rossz minőségű audiofelvétel, a GO:MIXER PRO-val kristálytiszta sztereó hangzást kaphatsz, amely mentes az előadást tönkretevő háttérzajoktól. A több bemenetre billentyűs hangszereket, gitárt/basszusgitárt, éneket és más forrásokat csatlakoztathatsz és összekeverheted ezeket a játék közben. Legyen szó egy elsöprő szólóról vagy zenekészítésről barátokkal, a GO:MIXER PRO csúcsminőségű hangzással kínál ideális megoldást a felvételkészítéshez, jammeléshez, demókhoz és előadásokhoz.

Kiváló minőségű énekhang a videókhoz
Énekesek számára a GO:MIXER PRO megkönnyíti kiváló hangzású videók létrehozását, amikor az énekhez egy okostelefonról megszólaltatott dal a kíséret. A Center Cancel funkció redukálja a fő ének hangerejét bármilyen lejátszott dal esetében* – így saját énekhangod kerülhet a középpontba. Ráadásul támogatja egy profi kondenzátormikrofon** csatlakoztatását is, stúdióminőségű felvételek készítéséhez.

*Az eredmény függ a dal keverésétől.
**Elemes tápellátás szükséges a fantomtáp használatához iPhone/iPad készüléken

Oszd meg zenéidet a világgal
Az okostelefonoknak és közösségi oldalaknak köszönhetően a livestreaming nagyon népszerűvé vált – és nagyon le is egyszerűsödött. Ha ehhez hangszereket is használsz vagy egyszerűen, csak jó minőségű hangzást szeretnél elérni, hamar szembesülhetsz az okostelefonok beépített mikrofonjának korlátaival. A GO:MIXER PRO több bemenettel rendelkezik egy kiegyenlített, jó megszólalású mix elkészítéséhez. Tápellátása biztosítható elemekkel is, így nem terheli az okostelefont, ami hosszabb streamelést tesz lehetővé. A körülményektől függően, a GO:MIXER PRO 4 db AAA elemmel használva, képes több mint 4 órán keresztül működni.

Általános Tulajdonságok:

A GO:MIXER PRO-val kapcsolatos további részletekért, látogassa meg a Roland.com/hu oldalt.

---------

A Roland Corporation
A Roland Corporation egyike a legjelentősebb elektronikus hangszerek gyártásával és kereskedelmével foglalkozó vállalatoknak. A billentyűs hangszerek mellett, gitáros termékek, elektronikus ütőhangszerek, digitális felvevők, erősítők, audioprocesszorok és multimédiás berendezések is szerepelnek termékpalettáján. A hangszerfejlesztés területén több mint 40 év tapasztalattal rendelkező Roland számos olyan újító zenei technológiával büszkélkedhet, amelyek mértékadó szerepet töltenek be a zeneiparban. További információkért, látogassa meg a http://www.roland.com/hu oldalt vagy keresse fel az Önhöz legközelebbi Roland márkakereskedőt.


2020. április 20. 13:31

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA