MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

GO:LIVECAST, amely professzionális minőséget garantál az okostelefonnal történő élő streameléshez.

A Roland, mint az elektronikus hangszerek és professzionális videótermékek egyik vezető gyártója, bemutatja az okostelefonokhoz használható Roland GO: LIVECAST LIVE Streaming Stúdiót, amely lehetővé teszi a tartalomkészítők számára, hogy továbbfejlesszék és kezeljék élő online műsoraikat miközben kapcsolatban maradhatnak közönségükkel. A GO:LIVECAST úgy funkcionál, mint egy  azonnal elérhető, mini TV stúdió, amely élő zenék, divattal vagy főzéssel kapcsolatos programok online sugárzását végzi egyszerű, elérhető és mindenki számára szórakoztató formában. A Roland tovább folytatja azon küldetését, mely szerint innovatív eszközökkel szolgálja ki a mai kreatív igényeket, mint például az élő közvetítés -, hogy az inspiráció zene vagy akár média klip formájában ölthessen testet. 

A Roland GO:LIVECAST gyorsan és egyszerűen használható egy plug-and-play összeállításban. Egyszerűen csatlakoztassunk egy okostelefont, valamint egy fejhallgatót a monitorozáshoz és kezdjük el a közvetítést. A GO:LIVECAST jobb hangminőségre képes egy okostelefon átlagos beépített mikrofonjához képest, mivel lehetővé teszi a csatlakozást más hangforrásokhoz is — például mikrofonokhoz vagy elektronikus eszközökhöz. Akadálytalanul lehet beilleszteni előre felvett audiót és videóklipeket az élő közvetítésbe, egyetlen gombnyomással, hat személyre szabható vezérlőn keresztül.  A mikrofon vagy média klip hangereje potméterekkel és Mute gombokkal állítható be a megfelelő jelszint eléréséhez és a nem kívánt hangok kikapcsolásához.

A hozzá tartozó alkalmazással a felhasználók számos videófunkciót érhetnek el. Még a tartalomkészítők is különösebb gyártási tapasztalat nélkül használhatnak új és izgalmas elemeket adásaik anyagának feljavításához. A GO:LIVECAST alkalmazással a közvetítés készítője bejelentkezhet és csatlakozhat a kívánt platformokhoz és közvetlenül kezdheti el a műsorsugárzást anélkül, hogy ehhez egy külön streaming szoftverre lenne szükség. Továbbá egyidőben az alkalmazáson belül figyelheti a közönség kommentjeit, az adás kezelése közben.

A Roland GO:LIVECAST segítségével az élő műsor mellett Te magad is a lehető legjobb minőségben jelenhetsz meg. A készülék automatikusan felismeri a portré és tájkép módot az okostelefon pozíciója alapján, miközben a felhasználók kiválaszthatják a telefon első vagy hátsó kameráját az alkalmazással, sőt, egy szűrő bekapcsolásával finomíthatják is a képet. Több nézőpont és osztott képernyő érhető el az alkalmazáson keresztül egy második okostelefon vagy tablet kamerájának csatlakoztatásával wi-fi-n keresztül.

A Roland minden korábbinál egyszerűbbé varázsolja az élő tartalmak létrehozását, platformot teremtve a professzionális megjelenéshez, legyen szó egy kezdő vloggerről vagy profi streamelőről.

További információkért, látogassa meg a www.roland.com/hu weboldalt.

---------

A Roland Corporation
A Roland Corporation egyike a legjelentősebb elektronikus hangszerek gyártásával és kereskedelmével foglalkozó vállalatoknak. A billentyűs hangszerek mellett, gitáros termékek, elektronikus ütőhangszerek, digitális felvevők, erősítők, audioprocesszorok és multimédiás berendezések is szerepelnek termékpalettáján. A hangszerfejlesztés területén több mint 40 év tapasztalattal rendelkező Roland számos olyan újító zenei technológiával büszkélkedhet, amelyek mértékadó szerepet töltenek be a zeneiparban. További információkért látogassa meg a http://www.roland.com/hu weboldalt vagy keresse fel az Önhöz legközelebbi Roland márkakereskedőt.


2020. január 14. 17:14

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA