MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Full csöves Palmer Gitár kombó 50W

A Palmer FAT 50 csöves erősítői azoknak a gitárosoknak készülnek, akik az igényes, saját hangzást helyezik előtérbe, amelyet csak egy teljes egészében csöves berendezés képes produkálni. Visszatértek a karakteres, mégis modern hangzású Palmer erősítők rengeteg hangszín lehetőséggel, strapabíró felépítéssel és figyelemre méltó külsővel, hogy kielégítsék a finom ízlésű gitárosok igényeit. (Ez az erősítő most egy jelentős akció keretében igen kedvezményesen vásárolható meg az Elimex-től!)

A kompromisszummentes, a megszólalás szivárványának sokszínűségét elénk táró erősítő a dinamikus tiszta hangzástól a visszafogott crunchon át a maximális túlvezérlésig mindenre képes.

A kiemelkedő hangminőségen túl a Palmer erősítői minden tekintetben megbízható működést garantálnak színpadon és stúdióban egyaránt. Prémium kategóriás csövek kerülnek beépítésre a biztos és stabil működés érdekében. Két master hangerőt válthatunk a lábkapcsoló segítségével. Ezt az 50 wattos teljes egészében csöves gitár kombót hallani kell!

Műszaki adatok:

Előerősítő
V1, V2: ECC83/12AX7A magas minőségű
V3, V4: ECC83/12AX7A válogatott

Végerősítő
V5, V6: 5881 (6L6GC) párba válogatott
Kimenő teljesítmény: 50 W 8, vagy 16 ohmon

Általános
Tápfeszültség: 230 V ±10%
Maximális teljesítmény felvétel: 150 W
Teljesítmény felvétel standby módban: 42 W

BŐVEBB INFORMÁCIÓ ÉS AKCIÓS VÁSÁRLÁS!


 

2020. január 12. 11:55

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA