MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

EURUS GS-1 Elektronikus gitár - Egy vadonatúj hangzás az újítók számára

Prémiumminőségű gitár, fejlett BOSS szintetizátortechnológiával a határtalan zenei kifejezéshez. Hangzás tekintetében minden gitáros a maga személyes útját járja, folyamatosan csiszolja tudását és keresi a tökéletes felszereléskombinációt, hogy teljes mértékben kihasználhassa azok képességeit. Az EURUS koncepció egy merészen új, kreatív utat mutat be a hangzásbeli kalandokra vágyó felfedezők számára, kombinálva a gitározás hagyományos élményét a kifejező BOSS technológiákkal. Ebből a forradalmian új megközelítésből született az EURUS GS-1, amely egy kiváló minőségű hangszert kombinál modern gitárszintézis-technológiákkal, több mint négy évtized fejlesztésének eredményeként. A mélyreható, inspiráló és megunhatatlan EURUS GS-1 olyan területekre viszi zenei látásmódodat, ahol még eddig sosem jártál.

Prémiumminőségű gitár határtalan kifejezőerővel
Az EURUS GS-1 teljes mértékben felhasználja a BOSS gitártechnológiák terén szerzett óriási tapasztalatait, hogy a kreatív lehetőségek végtelen tárházát használhasd a zenéidhez. Ez az inspiráló hangszer hangzás, játékérzet és egyéb részletek terén rendelkezik minden olyan tulajdonsággal, amelyet elvárhatsz egy profi minőségű gitártól. Ehhez társul egy polifonikus BOSS szintetizátor-hangforrás, amely lenyűgöző analóg jellegű hangszíneket kínál, hogy a zenei kifejezés új dimenzióba léphess. A beépített Bluetooth® segítségével saját elképzelés szerint állíthatod be szintetizátorhangot és több előadás-paramétert is vezérelhetsz a vezeték nélküli kapcsolat kényelmével.

Felvillanyozó hangzás és játékérzet
Az EURUS GS-1 szintetizátor-hangforrása kivételes hangminőséget és természetes játékérzetet nyújt, az elmúlt 40 év BOSS fejlesztéseire támaszkodva. A hat belső memóriahely játékra kész hangszíneket tesz elérhetővé, a GS-1 Editor alkalmazással pedig még sok mindenhez hozzáférhetsz. Van egy szintetizátor-vezérlőgomb is, amely a dinamikus zenei kifejezés széles skáláját teszi lehetővé játék közben. Minden szintetizátorhang zökkenőmentesen szólal meg, tökéletesen reagál az összes gitártechnikára és nincs jelkésés, ami megzavarná a zene természetes áramlását.

Fedezd fel az egyéni hangzások univerzumát Bluetooth-on keresztül
Az iOS és Android mobilkészülékekhez kifejlesztett GS-1 Editor alkalmazás részletes programozási lehetőségeket kínál a gitár szintetizátor-hangforrása számára. Számos különböző szintetizátortípus és variáció áll rendelkezésre a hangszínek elkészítéséhez, beleértve a Tone,  Resonance és más paraméterek beállításának lehetőségét. Egy sor célparamétert rendelhetsz hozzá a gitár szintetizátor-vezérlőgombjához, és kedvenc hangkombinációidat is elmentheted a hangszerbe a későbbi gyors betöltés érdekében.

Vezeték nélküli vezérlés
Az opcionális EV-1-WL Wireless MIDI Expression pedál Bluetooth-on keresztül biztosít vezeték nélküli külső vezérlést az EURUS GS-1 számára. A GS-1 Editor segítségével olyan paramétereket címezhetsz meg az EV-1WL pedálra, mint a pitch bend, a hangkitartás, a szűrő mélysége és még sok más, valamint akár két külső lábkapcsolót is csatlakoztathatsz. Minden egyes hangszín saját hozzárendeléseket tárolhat, melyek lehetővé teszik oktávhajlítások végrehajtását egy szólóhangszínnel, lassú szűrőmozgásokat egy szőnyeg esetében, és szinte bármi mást, amit csak el tudsz képzelni.

Professzionális részletek és játszhatóság
A Japánban gyártott, minőségi részletekkel és alkatrészekkel rendelkező EURUS GS-1 gitáron valóban öröm játszani. A modern offset hangszertest stílusos és arányos, a vékony profilú nyak kiegyenlített rádiusszal rendlkező fogólapja a kényelmes játékot biztosítja, a 24 bund pedig nagyobb hangterjedelmet biztosít A csúcsminőségű Gotoh hardver sima működést és kiváló hangolási stabilitást garantál a két támaszpontos híddal és záras hangolókulcsokkal. Az EURUS GS-1-hez tervezett, két humbucker hangszedő széles tartományú hangot, valamint osztott tekercses hangot küld az ötutas kapcsoló két pozíciójára.

Zökkenőmentes zenei kifejezés
A gitár és a szintetizátorelektronika független az EURUS GS-1-en belül, így zökkenőmentesen válthatsz a két hang között. Használd normál gitárként, majd egy kapcsoló segítségével válts át azonnal a kiválasztott szintihangra. A két 6,3 mm-es kimenettel pedig külön célhelyekre küldheted a gitárhangot és a szintetizátorhangot a további jelfeldolgozás érdekében.

• Japánban készült, csúcsminőségű BOSS elektronikus gitár a merész újítók számára
• Zökkenőmentes váltás a szintetizátor és a hagyományos gitárhang között
• Hat belső memóriahely a különböző szintetizátor-hangszínek tárolásához
• Kiváló játékélmény a 24 bundos nyakon, íves rózsafa fogólap és dupla kivágású offset hangszertest
• Két egyedi hangszedő és ötutas kapcsoló
• Gotoh kétpontos tremolóhíd és záras gitárkulcsok
• Független 6,3 mm -es kimenetek a szintetizátor és hagyományos gitárhang számára
• A szintetizátorhang részletes szerkesztése dedikált alkalmazáson keresztül, iOS és Android készülékekhez
• Beépített Bluetooth® a szerkesztőalkalmazás csatlakoztatásához és opcionális EV-1-WL vezeték nélküli MIDI Expression pedál
• USB a rendszerfrissítéshez egy Mac vagy Windows számítógéppel
• A "szintetizátor motor" tápellátása négy AA méretű elemmel vagy külön megvásárolható PSA hálózati adapterrel történhet
• Kiváló minőségű, tartozék CB-EG10 táska

Bővebb információ: https://www.boss.info/hu/products/eurus_gs-1/


 

2021. szeptember 12. 09:16

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA