MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

ÉREZZE ÁT A ZENÉT

Autentikus hangszerek hangszíneivel és stíluskíséretekkel felvértezve a PSR-I300 lehetővé teszi, hogy a kedvenc indiai zenéi is gyönyörűen szólaljanak meg.

A belépőszintű PSR-I300 azok számára is tökéletes választás, akik csak most kezdték felfedezni az indiai zenét. Az új modell hangszíneket, stíluskíséretet és a műfajhoz elengedhetetlen Riyaz Lite stíluskíséretet is tartalmazza. A Super Articulation Lite funkció egyetlen gombnyomással megidézi a hangszerekre jellemző egyedi sajátosságokat.

ÚJDONSÁGOK

AZ INDIAI ZENÉHEZ SZÜKSÉGES HANGSZÍNEK

A PSR-I300 modell több mint a híres Yamaha zongora és elektromos hangszínek tárháza. Az indiai hangszínek bőséges kínálata párosul a könnyű és egyenletes játékhoz szükséges népszerű és nagyszerű dinamikával rendelkező billentyűzettel. A funkciók között található: Dual, Arpeggio, és Harmony, és kiváló minőségű DSP effektek, melyek elősegítik a profikra jellemző hangzást.  A PSR-I300 modellben megtalálható a Super Articulation Lite és a hajlítókerék, mely lenyűgöző és valósághű módon képes visszaadni  a hangszerek jellegzetességeit.  Itt bemutatunk néhány hangszínt és funkciót, melyek alkalmazzák ezeket a technikákat.

AZ INDIAI ZENÉHEZ SZÜKSÉGES STÍLUSOK

A kíséretautómatika „stíluskíséret” egy olyan funkció, mely ritmust és zenei kíséretet szólaltat meg a bal kézzel lefogott akkordok alapján. A szokásos zenei műfajok, mint például rock és jazz mellett a PSR-I300 az indiai zene megszólaltatásához szükséges funkciókat is tartalmazza, melyekkel az akkordok ismerete nélkül játszhat a kísérőautomatikával, és használhatja  a Smart Chord one-finger akkordjait is.

A Music Database a gyakran használt hangszínek és stílusok kombinációját javasolja, míg az akkord könyvtár (Chord Dictionary) segít az akkordok lefogásában. A PSR-I300 modellben a Riyaz Lite funkció a Tabla/Mridangam és Tanpura hangszereken a skálák gyakorlását, az éneklést segíti, illetve indiai zenealapok létrehozását teszi lehetővé.

VÁLOGATOTT OKTATÓI FUNKCIÓK

A PSR-I300 többféle, egymástól független oktatói anyagot biztosít, elősegítve a kezdők tanulását a klasszikus daraboktól az indiai zenére jellemző Raga skálákig.


2023. június 2. 05:15

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA