MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Előrelépés az otthoni szórakoztatásban

A Sennheiser bemutatja népszerű HD 500 fejhallgató-sorozatának új generációját. Azok számára, akik fokozni szeretnék az otthoni szórakozás élményét, és teljes mértékben ki szeretnék aknázni az otthoni audio rendszerükben rejlő lehetőségeket, a Sennheiser bemutatja népszerű HD 500-as sorozatú fejhallgató-családjának következő generációját. Az új fejhallgató – melyet a kiváló hangteljesítmény érdekében az audio specialista saját jelátalakító technológiájával vérteztek fel – tökéletesített ergonómiai jellemzőinek köszönhetően kivételesen kényelmesen viselhető és modern megjelenéssel bír.

Az új fülre fekvő fejhallgató-sorozat három hátul nyitott (HD 559, HD 579 és a csúcsmodell HD 599), valamint a hátul zárt HD 569 modellből áll. Nagyméretű fülkagylóinak és puha, cserélhető fülpárnáinak köszönhetően mind a négy modell kivételes kényelmet kínál viselője számára az otthoni szórakozás során. A Sennheiser „Ergonomic acoustic refinement” (E.A.R.) technológiájával rendelkező fejhallgatókat úgy tervezték, hogy az audio jeleket közvetlenül a fülbe terelve még élvezetesebb zenehallgatást biztosítsanak.
 
„HD 500 sorozatunk rendkívül népszerű választás azok körében, akik be kívánnak lépni a kiváló hangminőségű otthoni szórakozás világába. Örömmel frissítjük fel nagyszerű, új megjelenésű és még nagyobb kényelmet kínáló modellekkel a sorozatot, melyek használatával még inkább belefeledkezhetsz kedvenc zenéidbe vagy TV-sorozataidba” – mondta Robin Schweizer, a Sennheiser termékmenedzsere. „Mivel az egyre tudatosabb vásárlók gazdagabb formátumokat (pl. Ultra HD video) keresnek, a Sennheiser elkötelezte magát olyan audio megoldások létrehozása mellett, melyek segítségével a kiváló minőségű hangzás is mindennap ugyanolyan egyszerűen élvezhető.”
 
Az audiofil hangzás világába vezet be a prémium minőségű HD 599 fejhallgató, amely azok számára készült, akik kifinomult hangzást, megjelenést és minőségi konstrukciót keresnek. A sorozat csúcsmodellje természetes térhangzásával nyűgözi le felhasználóját. A HD 579 hasonlóan kiváló teljesítményt nyújt, tényleges minőségi előrelépést jelent – okos befektetés az otthoni audio rendszer fejlesztéséhez.
 
A HD 559 és HD 569 ideális választás azon zenehallgatók számára, akik a minden területre kiterjedő teljesítmény és minőség optimális elegyét keresik. A HD 559 is megfelelően mély basszussal szolgál, azonban a hátul zárt kialakítású és gazdag, tiszta basszust megszólaltató HD 569 annyival tud többet, hogy mások zavarása nélkül teszi ezt lehetővé. A HD 569 egy opcionális 1,2 m-es kábelt is tartalmaz, beépített mikrofonnal és mobileszközökre optimalizált távvezérlővel.

Jellegzetes és kifinomult megjelenés

Az új HD 500-as sorozat a Sennheiser elegáns, modern dizájnnyelvével frissült, amely diszkréten árulkodik a konstrukció kifinomultságáról, rendeltetéséről és kiváló minőségéről. A HD 599 és HD 579 modellt prémiumkategóriás, finom vonalvezetés jellemzi, ami első pillantásra sejtetni engedi kiemelkedő teljesítményüket. A HD 599 – amely az időtlen krém színvilágot a fejpánt barna tűzésével, valamint a fülkagylókon és a fejpánton megjelenő matt fémrészekkel ötvözi – azonnal a kiváló alapanyagok és a kiváló minőség képviselőjének benyomását kelti. Matt fémrészeivel és szürke színvilágával a HD 579 megjelenése is jól tükrözi azt az újfajta hangzásteljesítményt, amit ez a fejhallgató a felhasználók otthonába varázsol.
 
Az új HD 559, HD 569, HD 579 és HD 599 2016 szeptemberétől kapható.


2016. december 21. 08:13

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA