MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

E-X50 Arranger Keyboard - A zenélés középpontjában.

Sokoldalú, szórakoztató billentyűs hangszer, professzionális Roland hangszínekkel, automatikus kísérő funkciókkal, dinamikus sztereó hangszórókkal, Bluetooth® audio funkcióval és még sok mással. Stílusos megjelenésével, professzionális Roland hangszíneivel és integrált hangszórórendszerével az E-X50 Arranger Keyboard az inspirációt és szórakoztatást helyezi a zenei világod középpontjába. Merülj el a pillanat varázsában kifejező akusztikus zongorákkal, vagy keltsd életre zenei elképzeléseidet teljes zenekari hangzással és automatikus kísérettel. Rendelkezésre áll egy mikrofonbemenet is effektekkel, amikor készen állsz az éneklésre, valamint a beépített Bluetooth® audio, amellyel a mobilkészülékedről megszólaltatott kedvenc dalaiddal játszhatsz együtt.

Ha kezdő vagy, újra kezdted a zenélést vagy egy sokoldalú, többfunkciós billentyűs hangszert keresel a helyi fellépésekhez, az E-X50 mindent magába foglal, amire szükséged van mindehhez.

Maximális szórakozás
Ha készen állsz a zenélésre, az E-X50 készen áll a szórakoztatásra. Az elegáns, modern dizájn tökéletesen beleolvad a mai életterekbe, a nagy hatásfokú, teljes hangtartományt felölelő, sztereó hangszórórendszer pedig nagyszerű, magával ragadó hangzással tölti meg a teret. A csendes gyakorláshoz egyszerűen csatlakoztasd a fejhallgatót vagy a fülhallgatót, és merülj el a zenélésben. A jól áttekinthető kijelzővel és logikusan elrendezésű előlappal pedig szabadon, zökkenőmentesen navigálhatsz az E-X50 számos funkciója között.

Hamisítatlan Roland zongorahangszínek
Az E-X50 prémiumminőségű, a világ professzionális zenészei által kedvelt Roland akusztikuszongora-hangszíneket tartalmazza. Fejlett technológiáink autentikus és inspiráló zongoraélményt biztosítanak, olyan hangzással és reakcióval, amely követi a játék minden apró árnyalatát. Ez szilárd alapot biztosít a kezdők számára a zenei készségeik fejlesztéséhez, valamint kifejezőerőt, hogy a tapasztalt zongoristák is otthon érezzék magukat.

Hangszínek minden műfajhoz
Az akusztikus zongorákon túlmenően az E-X50-nel további hangszínek óriási tárházát fedezheted fel. Bővítsd billentyűs hangszínkészletedet elektromos zongorákkal, orgonákkal és egyéb hangszerekkel, vagy használd a gitárok és basszusgitárok széles választékát. Készíts szimfóniát zenekari vonósokkal, rézfúvósokkal és ütőhangszerekkel, vagy játssz modern műfajokat a történelmi hangszínkönyvtárunkból előhívható szintetizátorokkal. És mint minden Roland kíséretautomatikás-hangszer, az E-X50 is kiváló minőségű regionális hangszínek széles választékát kínálja a világ minden tájáról.

Vezesd a zenekart
Az E-X50 kifinomult automatikus kíséretfunkciói lehetővé teszik, hogy a teljes zenekart bal kézzel irányítsd, miközben a jobb kezeddel játszol. Élvezd a 300 előre beállított stílust, a rocktól, poptól és jazztől a balladákig, tánczenéig és a különböző országokhoz köthető tradicionális stílusokig. A kezdők imádni fogják az Auto Bass Chord módot, amely lehetővé teszi az akkordok egy vagy két ujjal történő megszólaltatását és vezérlését. A Whole mód kiválóan alkalmas haladó billentyűsök számára, lehetővé téve a hangszerelések még mélyrehatóbb irányítását, teljes bal kéz akkordokkal.

Dalok és zenei leckék megszólaltatása okostelefonról
Egyszerűen bővítheted a zenei élményt, ha a telefonodat vagy táblagépedet Bluetooth-on keresztül csatlakoztatod az E-X50-hez. Szólaltass meg dalokat a streamelési könyvtáradból a hangszer beépített hangszóróin keresztül, vagy tanulj meg néhány új játéktechnikát az interneten található oktatóvideók segítségével.

Sokoldalú csatlakoztathatóság
Ha énekelni szeretnél, egyszerűen csatlakoztass egy mikrofont a hátsó bemenetre, és hallgasd vissza a hangodat az E-X50 hangszóróin keresztül,  professzionális effektekkel megfűszerezve. Ha pedig nagyobb közönséget szórakoztatsz, használd a sztereó kimeneteket egy nagyobb audiorendszerhez való csatlakozáshoz. Van egy USB-port is a hangszeren kedvenc zenei szoftvereid csatlakoztatásához, valamint egy USB-memória port a hangbeállítások és az E-X50 felvételek USB flash meghajtóra történő mentéséhez. 

Egyéni hangszerelések
Amennyiben haladó billentyűs vagy és még jobban szeretnéd kézben tartani a hangszereléseket, az E-X50 erre is lehetőséget ad. A macOS és Windows rendszerekhez készült Style Convertor szoftverünkkel akár 30 egyedi stílust is rendszerezhetsz és betölthetsz az E-X50 belső memóriájába. Lehetőség van arra is, hogy a skálákat, a hangolást és más paramétereket a személyes elképzelésednek megfelelően állíts be.”

Bővebb információ...


 

2022. június 20. 10:20

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA