MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

DRIVERACK PA2

A dbx, egyszerűen csak [r]evulúciónak keresztelt új kampánya jegyében mutatta be világszerte híres Driverack PA processzorának következő generációját mely nemes egyszerűséggel a Driverack PA2 nevet kapta. Minden, amire csak szükség lehet egy PA rendszerhez. Mostantól teljes értékű mobil eszköz- vezérléssel.

Az új Driverack PA2 a hangfalak védelméhez és optimális működéséhez szükséges minden jelfeldolgozó és formáló komponenst biztosít, amelyre csak szükség lehet a keverőpult és az erősítők között. A legújabb fejlesztésekkel - mint a dbx szabadalmaztatott AutoEQ™ és AFS™ algoritmusai, az új bemeneti delay modul, az új Ethernet vezérlés Android®, iOS®, Mac® vagy Windows® platformokról, és az új eszközökkel frissített beállítás-varázsló,- melyekkel a dbx tovább folyatja a Driverack örökséget a nagyszerű hangzás jegyében, egy erőteljes és megfizethető újgenerációs processzorral.

AutoEQ™
Az új, javított AutoEQ algoritmus extrém pontos, gyors és beavatkozás-mentes EQ beállítást tesz lehetővé. Az RTA-M mérőmikrofon használatával az új AutoEQ algoritmus pillanatok alatt beállítja a teremnek megfelelő hangerőt és hangszíneket. Mindez azt jelenti, hogy a rendszerhangolás mostantól jelentősen felgyorsul, és nem szükséges hosszú és fárasztó pink noise  generálás!

Kifinomult AFS™ gerjedés gátló
A tovább finomított AFS™ gerjedés gátló algoritmus még precízebb gerjedés elleni védelmet biztosít, anélkül hogy befolyásolná a rendszer hangképét.

Semmi nincs annyira idegesítő mint az olykor fájdalmas gerjedés. A dbx mérnökei újragondolták a már eddig is többcsillagos AFS algoritmust, mely mostantól még hatékonyabban dolgozik a gerjedések ellen. A Driverack PA2 folyamatosan figyeli és kompenzálja a gerjedéseket valamint automatikusan állítja a kimeneti szinteket még mielőtt bármi esélye is lenne a gerjedésnek, miközben a hangzást egyáltalán nem befolyásolja.

Frissített Beállítás varázsló funkciók
A frissített beállítás varázsló rendkívüli mértékben felgyorsítja a rendszerbeállítást a mindig naprakész gyári hangfalbeállításoknak köszönhetően.
A beállítás varázsló lépésről lépésre segíti a beállítási folyamatokat, hogy a lehető legjobbat hozhassuk ki PA rendszerünkből. Balansz, jelszint, AutoEQ, AFS gerjedés gátló, illetve a legnagyobb hangfalgyártó cégek gyári beállításai, melyek mind a könnyű és gyors beállítást hivatottak szolgálni.

Elérhető bemeneti jelfeldolgozó algoritmusok:
-    dbx kompresszor
-    AFS™ (Advanced Feedback Suppression)
-    Grafikus EQ
-    8 sávos parametrikus EQ
-    Szubharmonikus szintézis

Elérhető kimeneti jelfeldolgozó algoritmusok:
-    Crossover (szélessávú, 2-utas és 3-utas rendszerekhez)
-    8 sávos parametrikus EQ
-    dbx limiter
-    Delay 

Tulajdonságok:
-    2 szimmetrikus XLR bemenet
-    6 szimmetrikus XLR kimenet (2xLow, 2xMid, 2xHigh)
-    USB port
-    Vadonatúj beállítás varázsló
-    Javított AutoEQ™
-    Vadonatúj AFS™ gerjedés gátló
-    Ethernet Mobilvezérlés (Android, iOS, Mac, Windows)
-    dbx kompresszor
-    Grafikus EQ
-    8 sávos parametrikus EQ (kimeneteken és bemeneteken egyxaránt)
-    Crossover
-    dbx limiter
-    Delay

Bővebb információ és vásárlá

----------------------------------


2020. február 17. 15:41

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA