MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

DHR sorozat aktív hangfalak

A DHR sorozat ideális választás lehet azok számára, akik fejleszteni szeretnék hangosítási technikájukat és fontos számukra a profi minőség, pontosság és a teljesítmény.

A prémium rétegelt lemezből készült szekrény kemény poliuretán bevonata kategóriájában egyedülálló tartósságot eredményez. A modelleket különböző felhasználási feladatokra optimalizáltuk, a DHR10 és a DHR12 fix installációkhoz és létesítményekhez, a DHR12M és DHR15M lábmonitorozáshoz, és a DHR15 a FOH alkalmazáshoz a legoptimálisabb. A modellekben egyedi jelátalakítók találhatók. A hangfalakra jellemző kiváló hangminőséget és tisztaságot a DSP-vel rendelkező class-D erősítők biztosítják.

Az alkalmazásokhoz fejlesztett praktikus funkciókkal a DHR sorozat kivételes rugalmasságot nyújt többféle hangosítási környezethez. Próbálja ki a DHR modellünket és győződjön meg a rendkívüli minőségről és teljesítményről!

A HANGFALAK VÁLTOZATOS AUDIÓ FELADATOKRA TERVEZVE
A DHR sorozatban az aktív hangfalak széles választéka található. A DHR10 és a DHR12 modellek forgatható sugárzóval fix installációs és létesítmény centrikus feladatokhoz optimálisak. A DHR12M és a DHR15M coaxial compression sugárzókkal rendelkeznek, még tisztább hangzást és egyenletesebb frekvenciamenetet nyújtanak a lábmonitorozási feladatokhoz. A sorozatot a DHR15 egészíti ki, mely fix installációs feladatokhoz felfüggesztési pontokkal is rendelkezik. A DHR12 és DHR15 modelleknél két szögben megvalósítható az állványra szerelés, ezzel ideiglenes hangosítási feladatokhoz is kiváló választások lehetnek.

Könnyen használható beépített 2-csatornás keverő
A DHR sorozat hangfalai két csatornás bemenetekkel rendelkeznek. Az egyes csatorna XLR vagy TRS jack csatlakozót képes fogadni, így mikrofon vagy vonalbemenetű jel is használható. A második csatorna kétfajta bemenettel rendelkezik: képes mikrofon (XLR) vagy vonalbemenetű (TRS) jelet fogadni, illetve az RCA csatlakozók segítségével CD lejátszó vagy más vonalszintű bemeneteket tud fogadni. A beépített keverő lehetővé teszi, hogy vagy a CH1+2 MIX összekeveri a CH1 és CH2 jeleket, vagy a CH1 THRU csak a CH1-csatornán keresztül juttatja át a jeleket.

Kiváló hatékonyság 1000W Class-D erősítő
A DHR könnyű, kiváló D-osztályú erősítője képes 1000W zenei teljesítmény leadására, 131dB hangnyomás mellett is megtartva a hang tisztaságát és dinamikáját.

Speciális jelátalakítók
A nagy teljesítményű mélysugárzó karakteres mély tartományt biztosít minimális torzítással, az 1,4" kompressziós sugárzó pontos közép és magas frekvenciákat nyújt.

Tartós, hordozható kivitel.
Mint a híres DZR hangfalaink, a DHR modellek is rétegelt lemezből készültek, kiváló akusztikai tulajdonságokkal és tartóssággal rendelkeznek.


2024. július 25. 05:34

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA