MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Debütál a Sennheiser HD 400 PRO stúdió fejhallgató

A hangzásszakértő Sennheiser új professzionális fejhallgatót bocsát piacra a zeneszerkesztési, hangkeverési és mastering feladatok végzéséhez. A referencia-kategóriás HD 400 PRO stúdió-fejhallgató ideális választás azon alkotók számára, akik hanganyagaik precíz kiértékelése céljából természetes, részletgazdag hangvisszaadásra vágynak. A HD 400 PRO kényelmes, pehelykönnyű, hátul nyitott dizájnt és puha velúr fülpárnákat kapott, hogy a hosszú munkaórák is kényelmesen teljenek. Az eszköz spirálkábellel és egyenes lecsatolható kábellel is rendelkezik, többféle felhasználási módot is lehetővé téve.

A HD 400 PRO a Sennheiser új, referencia-kategóriás stúdió-fejhallgatója

„Örömmel mutatjuk be a Sennheiser PRO termékcsaládjának első nyitott kialakítású stúdió-fejhallgatóját” – mondta Gunnar Dirks termékmenedzser. „A HD 400 PRO pontosan olyan részletgazdag és tiszta hangzást kínál, amilyenre a hangszerkesztés és hangkeverés során szükséged van. Lineáris, nagyfelbontású hangvisszaadásának köszönhetően ez a fejhallgató megbízható referenciaként szolgál az elsőosztályú hangmixek készítéséhez.”

A precizitás jegyében tervezve

A HD 400 PRO széles, 6 és 38 000 hertz közötti frekvencia-menetének köszönhetően a zenekészítés során átfogó képet kaphatsz zenei anyagaidról. A Sennheiser sajátfejlesztésű, 120 ohmos jelátalakítói egy speciális polimerkeverék membránnal rendelkeznek, amely az erős meghajtómágnesekkel együtt mélyebb, mégis tökéletesen tiszta és körülhatárolt basszushangzást biztosít. A torzítás mértéke 0,05% alatt marad (1 kHz-en, 90 dB SPL-en mérve).

A HD 400 PRO a hallható frekvencia-tartományon túli hangokat is pontosan adja vissza, így a zenében a finomabb árnyalatokat és a felvétel atmoszféráját is felismerhetővé teszi, miközben a mélytartományt is merészen, artikuláltan közvetíti.

A HD 400 PRO stúdió-fejhallgató segítségével zenei anyagaid legapróbb részleteit is felfedheted

Tágas hangzástér

A HD 400 PRO fejhallgató jelátalakítóit olyan szögben helyezték el, hogy azok egy optimális hallgatási pozíciót teremtsenek meg – mint amikor monitorozás közben egy stúdióban a hangszórók előtt ülsz. Ráadásul a hátul zárt konstrukciókkal ellentétben a HD 400 PRO hátul nyitott kialakítása elősegíti a hang természetes terjedését. A fejhallgató ezen tulajdonságai szélesspektrumú, tágas, kiegyensúlyozott és transzparens hangzásteret biztosítanak, melynek eredményeképpen biztos lehetsz abban, hogy hanganyagod keverést követően a lehető legprecízebben kerül közvetítésre a hallgatók felé.

Kényelem felsőfokon

A HD 400 PRO magasfokú kényelemmel segíti az időigényes alkotómunkát. A fülrészeket egy gondosan kialakított, pehelykönnyű keret rögzíti, minimális nyomást gyakorolva a fülre. A puha velúr fülpárnáknak és az elegendő szellőzést biztosító, nyitott, kagylós fülrészeknek köszönhetően hosszú órákat tölthetsz egy-egy projekttel.

Kényelmes viselet órákon át: a HD 400 PRO referencia-kategóriás fejhallgató pehelykönnyű dizájnt kapott

A HD 400 PRO ajánlott fogyasztói ára 89 900Ft. A fejhallgatóhoz egy 3 méteres spirálkábel és egy 1,8 méteres egyenes kábel is tartozik, melyek mindegyike 3,5 mm-es jack-kel csatlakoztatható a hordozható forráseszközökhöz. A tartozék 6,3 mm-es adapterrel a HD 400 PRO keverőpulthoz vagy más audio interfészhez is csatlakoztatható.

Műszaki jellemzők

Bővebb információ...


2021. december 10. 07:35

Minden jog fenntartva. 2023 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA