MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

d&b audiotechnik hangtechnikai bemutatók Magyarországon!

2022. április 12-én és 13-án d&b audiotechnik hangtechnikai előadások és bemutatók Magyarországon! A német prémiumgyártó szakemberei az elektroakusztika rejtelmeibe avatják be az érdeklődőket, valamint bemutatják többek között az új XSL szériát!

2022. április 12-én az Elektroakusztikai szeminárium, április 13-án pedig „A d&b audiotechnik bemutatja: Az út az irányítottság felé” című előadás kerül megrendezésre. Az előadásokon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! A két előadásra külön kell regisztrálni!

Részletek:

2022. április 12. kedd
Elektroakusztikai szeminárium
Előadó: James Riches – d&b audiotechnik
Helyszín: Kelenföld Montázs Központ (1119 Budapest, Etele út 55.)

Az elektroakusztikai szemináriumon a résztvevők mélyebben megismerkedhetnek az elektroakusztika szabályaival a rendszertervezést illetően. Bemutatjuk, pontosan hogyan működnek és lépnek kapcsolatba a hangsugárzók a környezetükkel és ezt hogyan tudjuk úgy alakítani, hogy érthető és élvezhető hangélményt biztosítsunk minden hallgató számára. A legtöbb hangmérnök tisztában van az elektronikus jeltovábbítással, ám kevésbé magabiztos az akusztikus jeltovábbítás terén, ami a hangsugárzó és a hallgatóság füle között zajlik. A szemináriumon gyakorlati kísérletek és praktikus oktatás segítségével szeretnénk átadni az információt a résztvevőknek, így izgalmasabbá téve az oktatást.

Program:
09:00 – Érkezés, kávészünet
09:30 – Kezdés
17:00 – Zárás

Figyelem! Az Elektroakusztikai szemináriumra már nem tudunk több regisztrációt fogadni, ám az alábbi rendezvényre még vannak szabad helyek!


022. április 13. szerda
A d&b audiotechnik bemutatja: Az út az irányítottság felé
Előadó: James Riches – d&b audiotechnik
Helyszín: Kelenföld Montázs Központ (1119 Budapest, Etele út 55.)

Az előadáson mutatkozik be Magyarországon először a d&b audiotechnik XSL széria, a gyártó legújabb, szélessávú, irányított hangsugárzó családja! Emellett az E, Y, A, valamint az SL széria többi modelljét is hallhatják a résztvevők. Az előadáson bemutatásra kerülnek a különböző hangsugárzó-technológiák, áttekintést adva a d&b modellek irányíthatósági technológiájáról. Továbbá szó lesz a kardioid mélysugárzókról, az erősen irányított pontsugárzókról, a kibővített array rendszerekről és a szélessávú kardioid line array rendszerekről, mindez a d&b megoldásain keresztül, amelyek teljes kontrollt biztosítanak a hangzás felett.

Program:
10:00 – Érkezés
10:30 – Kezdés
16:30 – Zárás

Fontos! „A d&b audiotechnik bemutatja: Az út az irányítottság felé” című előadáson a hatékony információátadás érdekében csak korlátozott létszámban tudjuk az érdeklődőket fogadni! Amennyiben minden hely megtelik, a regisztrációt lezárjuk. A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

REGISZTRÁCIÓ (csak „A d&b audiotechnik bemutatja: Az út az irányítottság felé” című előadásra szól)

Kérdés esetén kérjük, keresd kollégánkat a szabolcs.major@intertongroup.com e-mail címen.

A d&b audiotechnik eszközeit 2012 óta, kizárólagos joggal forgalmazza Magyarországon az INTERTON Group.


2022. március 30. 06:58

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA