MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

CUBE KIT - iOS/Android Applikáció

ÁLLÍTSD BE IGÉNYEIDNEK MEGFELELŐEN SAJÁT CUBE-10GX-ED ÉS ÉLVEZD KEDVENC ERŐSÍTŐID HANGZÁSÁT! A CUBE KIT alkalmazás segítségével megváltoztathatod a CUBE-10GX gyári beállításait a CLEAN, CRUNCH és a LEAD csatornákon. 10 féle erősítő típus áll rendelkezésre, mint például Combo- vagy Stack-erősítők, de kimondottan akusztikus gitár és basszus gitár számára tervezett modellek közül is választhatsz.

A CUBE KIT használata

1. [CUBE KIT] válaszd ki a kedvenc erősítőd.

A "<" és ">" gombokkal kiválaszthatod a kedvenc erősítő típusod.
Miután kijelölted az erősítőt, érintsd meg a LOAD gombot.

2. [CUBE-10GX]Válaszd ki a CUBE-10GX erősítő típusát, amit meg szeretnél változtatni.

Válaszd ki a CUBE-10GX erősítő típusát, amit meg szeretnél változtatni.
Tartsd lenyomva 2 másodpercre a CUBE-10GX "AMP TYPE" gombját.
A CUBE-10GX standby módra vált és a "AMP TYPE" LED villogni kezd.

3.Csatlakoztasd a mobil eszközöd a CUBE-10GX-hez

Csatlakoztasd a mobil eszközöd a CUBE-10GX-hez
Állítsd maximumra a készülék hangerejét.
a tartozék átalakító kábel segítségével.
(A használat után ne felejtsd el lehalkítani.)
A kijelző utasításait követve most már kicserélheted az erősítő típusokat.
Amint a csere létrejött, az "AMP TYPE" LED világítani kezd.
* Hibás átvitel esetén az "AMP TYPE" LED villogni fog. Ilyenkor, csak végezd el újra a műveletet.

*Használhatsz az ábrán látható kábeltől és adaptertől eltérőket is, azonban a megfelelő működésüket nem tudjuk garantálni.

Alkalmazás beállítások
A Setup képernyőn megváltoztathatod az útmutató megjelenítésének módját.
(Ha az "Off" van kiválasztva, az utasítások nem jelennek meg.)

*Az említett termékelnevezések bejegyzett védjegyek vagy a védjegytulajdonosok kizárólagos tulajdonát képezik. Az általunk használt elnevezések a legpraktikusabb módon írják le azokat a hangzásokat, amelyeket a COSM technológia modellez.

Erősítő modellek:

JC CLEAN
A Roland JC-120 Jazz Chorus gitárerősítő modellezése. Ez az erősítő igazi klasszikussá vált, köszönhetően egyenletes, tiszta hangzásának valamint strapabíró kialakításának és világos, letisztult dizájnjának. Széles tartományú, egyenletes átvitele miatt effekt pedálokkal kombinálva ideális hangszínek készítéséhez *Preset CLEAN.

BLACK PANEL
A klasszikus Fender Twin Reverb erősítő modellezése. A Fender erősítőjét a legkülönfélébb zenei stílusokban használják, legyen szó country-ról, blues-ról vagy jazz és rock-ról egyaránt. Jellegzetes, gazdag mélyek, karakteres élénk magasak. Tiszta és vastag klasszikus Fender hangzás.

BRIT COMBO
A VOX AC-30TB modellezése. Ez az a Rock-erősítő, mely megvalósította az 1960-as évek Liverpool hangzását. A hanzások széles skáláját képes megszólaltatni az átlátszó tiszta hangszínektől kezdve a jellegzetes felfutással rendelkező Overdrive-os hangzásokig.

ORNG STACK
Az ORANGE ROCKERVERB erősítő „piszkos” csatornájának modellezése. Ez egyesíti a „grízes” magas és a meleg Crunch-os hazást. Leggyakrabban a Punk és Metal zenekarok használják, mert ha nagyon torzított a hangzás, akkor sem veszik el belőle a mély-közép tartomány.

CLASSIC STACK
A Marshall JMP 1987 erősítő modellezése. Széles körben használták a Hard Rock műfajban az 1970-es években. Valóban tökéletes „Klasszikus Rock” gitárhangzást produkál. * Preset CRUNCH

METAL STACK
A Peavey EVH 5150 erősítő modellezése. Ez egy nagy bemeneti szinttel rendelkező erősítő, mely remek dinamika érzékenységgel ad vissza minden egyes megszólaló hangot, miközben a húrok pengetésének finom részletei megmaradnak. Kemény, kitartott torzított hangzás érhető el vele még alacsony hangerőn is.

R-FIER STACK
A Mesa/Boogie Rectifier erősítő modellezése. Ez rendkívül nagy bemeneti szinttel rendelkező erősítő. Erőteljes, széles körben használt torzított hangzással rendelkezik. Remek szóló hangszínek a keményebb Metal és Gurnge stb. zenékhez *Preset LEAD

Akusztikus gitárhoz
Egy eredeti akusztikus gitárerősítő modellezése. Élénken kiemeli az akusztikus gitár felharmonikusokban gazdag hangzását (akusztikus rezonancia, stb.) .

Basszus gitárhoz
Ez egy eredeti basszusgitár erősítő modellezése. Kis mérete ellenére a zárt dobozú CUBE-10GX erőteljes mély tartománnyal rendelkezik.

Bővebb információ.


2021. május 13. 03:58

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA