MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

COPY CON – Versek dalai („6FISH”) zenés szerzői est

A szolnoki születésű Pintér Gábor alias Copy Con magyar énekes, zeneszerző, szövegíró és előadóművész, a ragga magyar hangja, aki már több, mint 25 éve a zenei élet meghatározó alakja, 2023.május 21-én 18 órakor Budapesten a Rákoskerti Művelődési Házban zenés szerzői estre invitálja a kultúrát, a zenét, a verset kedvelőket.

Copy Con a covid kezdetének idején a Karantén-projekten és más, új dalokon dolgozott, és zenésztársaival együtt ő is arra várt, mikor lehet ismét újra a közönséggel együtt venni a levegőt. Bár jelen nem volt a médiában, stúdiójában sorra születtek a hiteles, valós és szívhez, lélekhez szóló dalok.

A mostanra elkészült dalok Copy Con Kedvesének, Larann fotósnak (Kovács Annamária) verseiből születnek újjá, és ezáltal a reggae műfaj mellett sok más zenei műfajól is hallhatnak dalokat az estre érkezők.

A „koncerten” felül a közönség más előadóművészek produkcióit is láthatják.
Az Estet Szipál Péter fotográfus nyitja meg.
Egy igazán érdekes és nem mindennapi bemutatóval készülnek.

Larann a 2021-ben készült LEVEGŐT! országos, fél éves fotóturnéja után (melyben azt mutatta meg, hogyan élnek és léteznek a zenészek élő zene nélkül a covid-karantén idején) újabb projektet hozott a zeneszeretők szeme és fülé elé, hiszen a zene az valóban mindenkié, és igazán sokrétű.
A projekt 2021-ben kezdett körvonalazódni, több simításon, skiccen és radíron esett át a kézirat, de most, 2023-ban a válogatott versekből készült dalokkal jelentkeznek, és ha jól sejtjük, ez a projekt is hasonlóan maradandó és érzelmileg túlfűtött lesz. Hiszen a dalok témája nem más, mint a szerelem, és annak minden nehézsége, tehetetlensége, fájdalma és gyönyöre.

A verseskötet ezen a rendezvényen kézzel fogható lesz, az illusztrációkat, borítóképet Copy Con keze munkája ékesíti.

Információk:
Copy Con Facebook oldal: https://www.facebook.com/conraggazin
Email: larann.photo@gmail.com
Facebook esemény: https://fb.me/e/F7W2pIgY


 

2023. május 10. 06:29

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA