MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Szabadjára engedik a Fekete Leguánt

2015. június 2-án startol a Fekete Leguán Turné, a pécsi Global DJ Shopban...
A rejtélyes 20 állomásos rendezvénysorozat nem akadémia, nem egyetem, egyszerűen „csak” a lakossági felhasználású hangtechnikai eszközök krémjének megismertetését tűzte ki célul. Nevezetesen a  Focusrite, a Novation, RCF, Electro-Voice és Dynacord termékekkel találkozhatnak a résztvevők.

Ugyan ma már számos oktató, a hangtechnikai eszközök működését bemutató videó terjed a világhálón, de egyrészt ezek szinte kivétel nélkül angol nyelven folynak, másrészt a személyes tapasztalatot semmilyen virtuális élmény nem pótolja. Ezért döntött úgy a Chromasound Kft, hogy az ország legvagányabb hangszerboltjaival kézen fogva megszervezi a 2015-ös Fekete Leguán Turnét, ahol a lakossági felhasználású hangtechnikai eszközök krémjét, azaz a  Focusrite, a Novation, az RCF, az Electro-Voice és Dynacord termékeket ismerhetik meg a résztvevők.

A bemutatón egyaránt lesznek új modellek valamint alap darabok is, sőt a készüléksimogató keretein belül, akár kipróbálhatóak a különféle kütyük, többek között a  Focusrite Scarlett Studio, ISA ONE vagy a Novation MiniNova, Launchpad S az AudioHub, a BassStation vagy a Dynacord PM502, az Electro-Voice legendás RE mikrofonsorozata vagy az RCF L-Pad mixing Consolja.

A turné érdekessége, hogy a Focusrite-Novation termékek működését prezentálva hallgathatják meg a résztvevők, teljesen autentikus, valós körülmények között az  RCF vagy a Dynacord, Electro-Voice hangsugárzókat. A szervezők felhívják a figyelmet arra, hogy az elsősorban a hangfalak miatt érkezők mindenképpen figyeljék a plakátokat, amelyekből kiderül, hogy az egyes helyszíneken melyik márka terméke hallgatható meg.

 

A Fekete Leguán turné pikáns ízt a közreműködő vendégművészektől kap, azaz az erőteljes hangjáról és tetoválásairól ismert Garda Zsuzsa énekesnőnek és az ország egyik legjobb bluesgitárosának Benkő Zsoltnak duójától.

És hogy lesz-e leguán szépségverseny? A helyszínen ez is kiderül :-)

Ami biztos, hogy az egyes állomásokon számos ajándéktárgy kerül majd új gazdához és a szervezők az őszi Budapest Music Expo-n megjelent turné résztvevők között értékes nyereményeket sorsolnak ki.

Az esemény nyomon követése az alábbi Facebook oldalakon lehetséges:

Focusrite Klub
Novation Klub
RCF Klub
Dynacord Klub
Electro-Voice Klub

2015. május 31. 07:43

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA