MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

INTERTON Group: Még Egy Szinttel Feljebb

A fejlődő, évről-évre előre lépő vállalatok életében szükségszerűen eljön az az időpont, amikor a tulajdonosoknak - a múlt tapasztalatai, a folyamatos munka által támasztott állandó megfelelések és a jövő új kihívásai miatt - újra kell gondolniuk a vállalat teljes működését.

Az Interton Kft - amely idén ünnepli létrehozásának 25. évfordulóját - az elmúlt évtizedekben a magyar audiovizuális szakma meghatározó, piacvezető vállalatává nőtte ki magát.

Ez idő alatt az Interton Kft saját tevékenysége - az audiovizuális eszközök kereskedelmétől kezdődően, az audiovizuális rendszerek tervezésén, eszközök fejlesztésén és gyártásán át, a tudományos szakmai rendezvények rendszeres szervezéséig - rendkívül sokoldalúvá vált.

És bár számunkra a kereskedelem, a tervezés és a tudományos kutatás és fejlesztés is egyaránt fontos feladat, tisztában vagyunk vele, hogy mindenkori szakmai megítélésünket mégis az Interton által épített komplex audiovizuális rendszerek minősége, megbízhatósága és híre határozza meg.

Napi, folyamatos, operatív munkánkat a világ minden kontinensére kiterjedő, nemzetközi kapcsolatrendszerünk együttműködésével végezzük.

Minden körülményt figyelembe véve, mérlegelve úgy döntöttünk, hogy munkánkat a jövőben INTERTON Group néven - az elkülönülő szakmai tevékenységeket önálló cégekbe szervezve - vállaltcsoportként folytatjuk.

Az INTERTON Group minden vállalatának - a jövőben is - közös jellemzője marad a már megszokott és elismert magas szintű elméleti és gyakorlati szakmai tudás, több évtizedes tapasztalat, a megbízható pénzügyi háttér és az ügyfélközpontú működés.

Az INTERTON Group létrehozása ügyfeleink, partnereink számára, vállalt kötelezettségeink teljesítése és az ügymeneti együttműködések folyamatossága szempontjából, semmilyen jogi természetű adminisztratív változással nem jár.

Az INTERTON Group felépítéséről a www.intertongroup.com oldal tartalmaz információkat.

2015. május 17. 13:55

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA