MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A QSC PLD erősítőt is bemutatjuk...

a QSC – Add a zenéd 2015. Road show-n! A QSC PLD erősítők innovációja fontos előrelépés a teljesítményerősítők technológiájában. Az alapvető paradigmák megváltoztatásával, egyedileg kombinálhatjuk a csatornákat, ezzel sosem látott rugalmasságot kapva.

Az erősítő fő innovációja a QSC által fejlesztett „FAST” rendszerre épül, melynek segítségével rugalmasan összekapcsolhatjuk a kimeneti csatornákat. Ez azt jelenti, hogy bármilyen konfigurációhoz használhatjuk négy csatornás erősítőnket, legyen az egy mono, nagyteljesítményt igénylő mélysugárzó, egy sztereo rendszer két top egy szub összeállításban, vagy akár egy négy utas aktív rendszer. A PLD erősítőnek pontosan megadhatjuk, hogy egy adott csatornára hány wattos és milyen impedanciával rendelkező hangsugárzót kötünk, az adott kimeneti csatorna kalibrálását pedig ezután az erősítő elvégzi.

A PLD több mint egy egyszerű erősítő, hiszen egy kifinomult hangsugárzó processzort is tartalmaz. A jelfeldolgozás efféle integrációja lehetővé teszi a DSP-nek az erősítő dinamikusabb irányítását, illetve a pontosabb és hatékonyabb működést. A különálló eszközök erre ilyen szinten nem lennének képesek. Ez a szinergikus megközelítés teszi lehetővé az RMS és PEAK limiter számára, hogy az erősítő és a hangsugárzó kombinációja nagyobb teljesítményre legyen képes torzítás, vagy meghibásodás nélkül. A dinamika szabályzókon kívül mind a négy csatorna külön hangszínszabályzóval, hangváltóval, késleltetéssel és minden egyéb mással is rendelkezik, ami az optimális hangzáshoz szükséges. A beépített processzor 20 gyári beállítást tartalmaz, melyeket a változtatás után maximálisan 50 helyre tárolhatunk el. A gyorsabb és rugalmasabb beállítás érdekében a lista tartalmazza a QSC legkedveltebb hangsugárzóit.

Április 16-án indult útjára a QSC – Add a zenéd 2015. Road show. A résztvevők többek között gyakorlati bemutatót láthatnak a QSC aktív hangsugárzókkal kapcsolatban. Sőt, a QSC Q-Sys hálózati audio rendszer segítségével A-B tesztet is hallgathatnak a K és KW aktív hangsugárzók részvételével.

Az eseményen a QSC.hu munkatársai neves zenészek közreműködésével mutatják be a QSC eszközeit.

A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött!

Korábbi helyszínek:
Miskolc
Siófok

Következő helyszíneink:
Április 28. – Győr
Május 5. – Pécs
Május 7.  -Békéscsaba

Bővebb információért kattints ide!

Szeretettel várunk mindenkit!

2015. április 29. 18:55

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA