MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Továbbra is ezer fokon ég a pesti éjszaka.

Ezen a héten olyan előadók buliján ereszhetjük ki a fáradt gőzt, mint a Paddy and the Rats, a Battles, a Wellhello, vagy éppen a Zaporozsec.

PADDY AND THE RATS. 06.16. CSÜTÖRTÖK.
Április végén jelent meg a Paddy and the Rats „From Wasteland to Wonderland” című lemeze. Ez az a korog, amelyen még utoljára hallható a tragikus hirtelenséggel elhunyt harmonikás, Babicsák Bernát (Bernie Bellamy). Ezt a korongot mutatja be az ír kocsmazenét játszó formáció június 16-án a Parkban. Előttük a Dalriada játszik.
Kapunyitás: 18:00. Helyszín: Budapet Park.


BATTLES. 06.16. CSÜTÖRTÖK.
Igazi meghökkentő amorf forma New York-i  a Battles (Ian Williams - gitár, billentyű, John Stainder - dob), annak ritmusával, adrenalinajzó energiáival. Magyarországon először most csütörtökön lépnek fel, mégpedig a Magyar Zene Házában. Előttük az elektronikus, pszichedelikus tálalásban hatalmas energialöketet adó ODD ID (Okos Viola Éva - ének, Okos Gergely - dob, Kocsis Levente - basszusgitár, Weil András - billentyű,ének) lép fel.
Start: 19:00. Helyszín: Magyar Zene Háza.


WELLHELLO. 06.17. PÉNTEK.
A Wellhello a kezdetek óta hatalmas showt ad a Budapest Parkban. Fluor Tomiék immáron 11. alkalommal lépnek fel ezen a helyen, ezúttal igazi „Hollywood Circus”t ígérve, így lesz nagyobb Godzilla meg King Kong a város felett. Tomiék előtt a Valmar rázza fel a közönséget.
Kapunyitás: 18:00. Helyszín: Budapet Park.


ZAPOROZSEC, DALLOS BOGI. 06.17. PÉNTEK.
Az osztálytársakból alakult Zaporozsec zenekar motorját 2004 nyarán indították be a srácok. Azóta olyan dalok szóltak ki az ablakukon át, mint a "Movie Star", a "Nincs tovább", a "Dinamó",  az "Éjjeli Pillangó", vagy éppen a "Te vagy egyedül". A formáció pénteken az Aréna Garden színpadán bizonyít 21:30-as kezdéssel, előttük pedig Dallos Bogi muzsikál (20:30).
Kapunyitás: 19:30. Helyszín: Aréna Garden.

Összeállította: Hatos Niki


2022. június 16. 08:10

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA