MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A mai naptól egy hétig "GITÁRMÁNIA"!

Húsz év munka, több ezer résztvevő, több száz zenekar és előadó, tengernyi élmény, megszámlálhatatlan sztori, oktatások, előadások, neves külföldi és hazai sztárok, feledhetetlen együtt zenélések – 2014 július 21-27. zajlik a Gitármánia Táborban.

A Gitármánia Tábor ma már Magyarország legnagyobb könnyűzenei szakmai találkozója is, ahol valamennyi alaphangszer (basszusgitár, billentyű, dob, ének, gitár, zenekar) kezdő és haladó szintű oktatásával, a zene és a zeneipari környezet (hang-, színpad-, vizuál- és stúdiótechnika,
hangszerépítés) bemutatásával, a szövegírás, dalszerzés világával, mentális kérdésekkel, szerzői és előadói jogokkal és a rádiózás bemutatásával is foglalkozunk.

A Gitármánia Tábor előadó termeit a világ legjobb hangszereivel, hangtechnikai eszközeivel szereljük fel, hogy ezeket bárki kipróbálhassa, sőt lehetőség van stúdiófelvételek készítésére is.

A tábor részletes programja itt olvasható: http://www.instrumentweb.hu/20130625_tabori_program_2013

Tematikus bemutatása és részletes információk pedig itt: http://www.instrumentweb.hu/20140420_hogyan_mukodik_a_gitarmania_es_zenei_tovabbkepzo_tabor

2014. július 21. 06:34

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA