MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

CHR sorozat... passzív hangfalak

A CHR sorozat ideális választás lehet azok számára, akik fejleszteni szeretnék hangosítási technikájukat és fontos számukra a profi minőség, pontosság és a teljesítmény.

A prémium rétegelt lemezből készült szekrény kemény poliuretán bevonata kategóriájában egyedülálló tartósságot eredményez. A modelleket különböző felhasználási feladatokra optimalizáltuk: a CHR12 és a CHR10 fix installációkhoz és létesítményekhez, a CHR15M és CHR12M lábmonitorozáshoz, és a CHR15 a FOH alkalmazáshoz a legoptimálisabb választás—mindegyik gondosan válogatott, egyedi jelátalakítókkal rendelkezik.

Az alkalmazásokhoz fejlesztett praktikus funkciókkal a CHR sorozat rendkívüli rugalmasságot nyújt többféle hangosítási környezethez. Próbálja ki a CHR modellünket és hallgassa meg a rendkívüli minőséget és teljesítményt!

A VÁLTOZATOS AUDIÓ FELADATOKRA TERVEZETT HANGFAL
A CHR sorozat hangfalai tervezésüknek köszönhetően sokféle hangosítási feladatnak képesek megfelelni.

A 10” modell forgatható sugárzóval és U-alakú elemmel fix installációs és létesítmény centrikus feladatokhoz is kiváló. A 12M/15M az első olyan Yamaha hangfal, mely coaxial compression sugárzóval rendelkezik, a modell még tisztább hangzást, egyenletesebb frekvenciamenetet nyújt a lábmonitorozási feladatokhoz.

A sorozat 15” -es modellel egészült ki, melyen két szögben lehetséges az állványra szerelés, a hangfal függeszthető, de ideiglenes hangosítási feladatokhoz is kiválóan alkalmas.

Intelligens jelfeldolgozással maximális teljesítmény
A Yamaha PX sorozat erősítőivel vagy más kompatibilis jelfeldolgozóval együtt a CHR sorozat hangfalai teljes mértékben képesek kihasználni a hangfal hangolási beállításait.

Továbbá, a DHR/CHR sorozattal és a Yamaha mélynyomó rendszerrel több pontos audio rendszert hozhat létre (további információ a Yamaha pro-audio oldalon található).

Speciális jelátalakítók
A nagy teljesítményű mélysugárzó karakteres mélytartományban szólal meg, minimális torzítással, az 1,4" kompressziós középsugárzó (CHR12M és CHR15M: 1,75" coaxial compression sugárzó) pontos közép és magas frekvencia tartományt nyújt.

Tartós, hordozható kivitel
A kiváló akusztikai tulajdonságokkal rendelkező, tartós CHR hangfalak a már jól ismert, minőségi DZR hangfalakhoz hasonlóan rétegelt lemezből készült szekrényt kaptak.


2024. július 19. 05:00

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA