MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Cameo Zenit® wash lámpa és stroboszkóp

A ZENIT® W600 SMD-vel a világítástechnikusok és rendezvénytechnikusok rendkívül fényes, egyenletes RGBW színtartományú, akár 41000 lm teljesítményű lámpát kapnak. A ZENIT® lámpatestet az IP65-ös védettségi osztály szerint tervezték igényes, állandó kültéri használatra közepes és nagyméretű professzionális rendezvényeken, egészen a televíziós műsorok megvilágításáig. A W600 SMD 504 SMD LED-del van felszerelve.

A ZENIT® W600 SMD lámpát RDM és DMX segítségével lehet vezérelni. A Wireless Solution Sweden 2,4 GHz-es W-DMX™ adó-vevője is beépítésre került, amely lehetővé teszi a kábel nélküli vezérlést, valamint a vezeték nélküli master és slave működést. A W600 SMD RGBW változat lehetővé teszi összesen 12 szegmens pontos, független vezérlését a pixelvezérlésen keresztül, akár több reflektoron keresztül is.

A fejlett 16 bites technológia nagy felbontású színeket, színkeverést és fényerőszabályozást biztosít. Négy fényerő görbe közül választhatunk és szimulálhatjuk a klasszikus halogénlámpa dimmelési jellemzőit is. A 118°-os széles sugárzási szög is előnyére válik az intenzív és egyenletes színek biztosítása érdekében.

Három hőmérséklet-szabályozott ventilátor gondoskodik a megbízható hűtésről az öntött alumínium házban. Az esemény zajérzékenységétől függően három előre beállított üzemmód közül választhat, például automatikus ventilátorvezérlés vagy konvekciós hűtés a zajmentes működéshez.
A ZENIT® W600 SMD tökéletes eszköz a professzionális világításhoz, amelynek jellemzői közé tartozik a kimeneti teljesítmény, a színpadképes vezérlés és az egyszerű használat.

• Összesen 504 darab 4-az 1-ben SMD LED-del, akár 41000 lm fényárammal az extrém fényerő érdekében
• Precíz és nagyfelbontású színek, valamint kevert színek az RGBW színtartományban
• 12 önállóan vezérelhető szegmens
• Boost funkció sokkoló üzemmódban az átmenetileg megnövelt teljesítményhez
• IP65 védettségi besorolás állandó kültéri használatra
• Nagy felbontású fényerőszabályozás a 16 bites technológiának köszönhetően
• 2700-6500 K színhőmérséklet és CRI <85 a kiváló színvisszaadáshoz
• Beépített 2,4 GHz-es W-DMX™ adó-vevő
• Vezérlés W-DMX™, DMX és RDM (DMX-en és W-DMX™-en keresztül)
• Hőmérsékletfüggő ventilátorok az optimalizált, alacsony zajszintű működéshez

Részletes ismertető és vásárlás: CL-ZW600SMDCL-ZW600DSMD


 

2022. május 9. 08:08

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA