MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Cameo Root Par TW

Legyen az színpadi alkalmazás a helyi színházban, szólista a vásárban, vagy bemondó a céges rendezvényen, a fénytechnikus mindig az ideális fehér fényű világítás létrehozására törekszik. A Root Par TW mindenkor tökéletes megoldást nyújt, a kisebb rendezvényeken is. A meleg fehértől a természetesen át a nappali fényig, a változtatható színhőmérséklet mindent a legjobb megvilágításba helyez.

Minden fénytechnikus találkozhatott már a következővel: éppen kezdődne a műsor, de a szervező teljesen megváltoztatta a sorrendet, tehát rugalmas megoldást kell nyújtani egy kis felszereléssel. Az ilyen és ehhez hasonló szituációkhoz alkotta meg a Cameo az egyedülálló szabadalmazott EZchase® DMX késleltetés funkciót. Egyszerűen fogjuk a DMX-et, kapcsoljuk be az első Root Part, majd sorban a további lámpákat, és egy minimális programozói gyakorlattal látványos futófényeket hozhatunk létre a teljes színpadi Par világításrendszerrel. Itt jöhet a kreativitás.

A szabadalmazott EZchase® DMX késleltetés funkción túl egyszerű és biztonságos tápfeszültség garantálható a powerCON kompatibilis csatlakozók jóvoltából. A felesleges kábelek elkerülése érdekében a lapos profilú Root Par TW alkalmassá tehető W-DMX™ vezérlésre az iDMX stick használatával a beépített USB porton keresztül. Az ilyesfajta szolgáltatások eddig csak a high-end lámpáknál voltak elérhetők.

A Root Par TW 1380 lumen fényáramával elegendő teljesítmény nyújt zenekarok megvilágításához és látványos fényekhez kisebb színpadokon és kiállításokon. A 7 x 4 W kettős színhőmérséklet szabályozós LED 3100 K és 6500 K között folyamatosan állítható közvetlenül a készüléken a négy kezelőgomb és OLED kijelző segítségével. A lámpa vezérelhető DMX-szel master/slave üzemmódban, vagy önállóan. A beépített mikrofon hang szinkronizálást tesz lehetővé. A W-DMX™ mellett opcionális infra távirányító is kapható hozzá.

A Root Par TW sokoldalúan rögzíthető a kétutas keretnek köszönhetően, illetve padlóvilágításként is alkalmazható a dőlésszabályzó csavar segítségével. A kompakt de robusztus készülékház, a powerCON kompatibilis hálózati csatlakozó és a ventilátor nélküli konvekciós hűtés maximális megbízhatóságot és csendes működést garantál.

A felhasználási területek száma végtelen: hangulatvilágítás a fesztiválszínpadon, tárgyak megvilágítása színházban, háttérfény a következő céges esemény színhelyén – a Root Par TW a fehér fények fehér lovagja.

Bővebb információ és vásárlás.


2020. szeptember 26. 06:33

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA