MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Cameo Root Par Battery – 5 x 4 W-os akkumulátoros RGBW LED-es Par spotlámpa

Legyen akár zenész egy fesztiválon, vendég egy DJ klubban, vagy fénytechnikus egy céges rendezvényen, a szervezők és a közönség egyaránt elvárja a sokoldalú, csúcsminőségű előadást, amelyet egy professzionális fényberendezés nyújtani képes. A Root Par Battery használatával nem kell többet aggódni amiatt, hogy a helyszínen nem lesz megfelelő hálózati csatlakozó. Beépített akkumulátorának köszönhetően az RGBW LED Par erőteljes színeit és professzionális képességeit bárhol használhatjuk.

Az akkumulátoros üzem mellett megbízhatunk a készülék PowerCON-kompatibilis csatlakozóval ellátott hálózati tápegységében is. Külön megvásárolható iDMX sticket is csatlakoztathatunk a készülék USB portjára, így a Root Par Battery lámpát a high-end spotlámpákra jellemző W-DMX képességekkel is felruházhatjuk, megspórolva ezzel a fölösleges kábelezést.

A Cameo spotlámpában megtalálható az egyedülálló szabadalmazott EZChase DMX késleltetési funkció olyan esetekre, amikor kevés eszközzel és csökkentett személyzettel kell látványt produkálni. Egyszerűen fogjuk az első Root Par Battery DMX jelét és loopoljuk tovább a többi készülékhez. És íme, komplett színpadi Par világítást kapunk, amely minimális programozási szakértelemmel vezérelhető, és látványos – fehér és színes – futófényt hozhatunk létre. Eljött a kreativitás ideje.

Köszönhetően az 1000 lumen fényáramnak, a Root Par Battery elegendő fényt nyújt zenekarok, DJ-k és kölcsönző cégek számára. Az öt darab 4 W-os RGBW LED megegyezik a más Root Par készülékekben lévőkkel. Ez azt jelenti, hogy a Root Par sorozat különféle modelljei egyszerűen kombinálhatók egymással, akár hálózatról, vagy akkumulátorról üzemelnek, kábeles, vagy W-DMX kapcsolatban vannak, így még sokoldalúbb beállításokat hozhatunk létre. Azon kívül, hogy DMX-en keresztül master/slave, vagy önálló üzemmódban vezeték nélkül használjuk, a Root Par Battery beépített mikrofonja révén automatikusan is működik szinkronban a zenével. Opcionálisan IR távvezérlőt is vásárolhatunk hozzá (CLPFLAT1REMOTE).

A Root Par Battery mellé két rögzítőkeretet és egy dőlésállító csavart mellékelnek, tehát a lámpa felfelé világító alkalmazásban is használható a keret nélkül. A strapabíró és kompakt méretű készülékházba PowerCON kompatibilis csatlakozókat építettek, a ventilátor nélküli passzív hűtés révén megbízhatóan üzemeltethető.

Számtalan lehetséges felhasználási mód áll rendelkezésre: hangulatfény zenekari koncerten, megbízható világítás szokatlan helyszínen működő DJ-k számára, vagy akár kiváló minőségű környezeti világításként a céges rendezvény társalgójában. A Root Par Battery egy professzionális mindenes, amelynek segítségével mindent az irányításunk alatt tarthatunk még turné során is.

• 5 x 4 W négyszínű RGBW LED, 1000 lumen fényáram
• Egyenletes sugárzásra optimalizált lencsék
• DMX és tápfeszültség be/kimenet több készülék láncba fűzéséhez
• Szabadalmazott EZChase® DMX késleltetés egyszerű futófényhez
• Több mint 5-órás mobil működés nagyteljesítményű lítium-ion akkumulátorral
• USB port iDMX® számára vezeték nélküli DMX átvitelhez W-DMX™ alkalmazásával
• Beépített mikrofon hangvezérléshez
• Lapos, kompakt ABS készülékház gumírozott lábakkal
• Két rögzítőkeret mellékelve, dőlésállító csavar a felfelé világításhoz
• Opcionális IR távvezérlő (CLPFLAT1REMOTE)

Bővebb információ és vásárlás.


2021. június 20. 16:55

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA