MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Cameo OTOS® SP6

A kombinált spot/profil mozgófejes lámpák igazi univerzális eszközök élő műsorokhoz, rendezvényekre, színházi és televíziós felhasználásra. Az OTOS® SP6 sem kivétel – és még ki is emelkedik a tömegből, mint IP65 spot/profil, LED-es fényforrással! A 600 wattos LED 7°-os sugárzási szög mellett erőteljes 75.800 lux fényerőt generál. Ugyanakkor a 130 mm-es frontlencsével ellátott optikai rendszer lenyűgözően széles zoomtartományt tesz lehetővé 7° és 50° között, látható hotspotok nélkül.

Az OTOS® SP6 precíz és kreatív használatra készült. A fénysugár a két gobo tárcsával (hét indexelhető és forgatható, cserélhető üveggobóval + hét statikus cserélhető üveggobóval), a forgatható és indexelhető 5-felületű prizmával, valamint a beépített 4-szeres írisz csúszka-rendszerrel egyéni szögbeállítással, valamint +/- 45°-os elforgatással alakítható. Két frost filter (könnyű és erős) és a fokozatmentesen állítható írisz membrán teszi teljessé a lehetőségek széles skáláját.

Az OTOS® SP6 CMY színkeverést használ és tartalmaz egy további színtárcsát hat dikroikus szűrővel + nyitott, a különösen telített, erőteljes színekhez. A lineáris CTO korrekció lehetővé teszi a színhőmérséklet fokozatmentes beállítását a 2600 K és 7000 K közötti tartományban. Az állítható PWM frekvenciának (650 Hz - 25 kHz) köszönhetően az OTOS® SP6 film- és TV-kamerákhoz is használható. Ehhez hozzájárul a nagy felbontású, egyenletes 16 bites dimmelési viselkedés is, amely négy választható fényerő görbét tartalmaz.

Az OTOS® SP6 vezérlése aligha lehetne sokoldalúbb. A DMX, RDM, Art-Net, sACN, W-DMX™ és CRMX segítségével a modern világítástechnika szinte valamennyi vezérlési szabványa elérhető. Magán a készüléken a mozgó fej egy akkumulátoros kijelzőn keresztül is vezérelhető négy gomb segítségével, és a hálózattól függetlenül konfigurálható. A helyszíni kezelhetőség tekintetében az OTOS® SP6 az intelligens módon elhelyezett fogantyúkkal és – mint az OTOS® sorozat összes mozgófejesénél – rendkívül alacsony tömegével (OTOS® SP6: 34 kg) tud pontot szerezni.

Részletes ismertető és vásárlás


2023. május 31. 06:21

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA